Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slávni vďaka talentu: Títo dojali svet k slzám!

Vďaka talentovej súťaži celý svet spoznal, napríklad, Susan Boyle
Vďaka talentovej súťaži celý svet spoznal, napríklad, Susan Boyle

LONDÝN – Spev, maľby, kúzelnícke triky, akrobatické kúsky či tanečné kreácie! Tým všetkým sa státisíce talentovaných ľudí po celom svete každý rok snažia preraziť vo svete šoubiznisu prostredníctvom televíznych kamier. Pozrite si výber z tých videí, ktoré divákom v rôznych krajinách doslova vyrazili dych!

Jednou z najvýraznejších speváckych senzácií sa v Británii stal  predavač mobilných telefónov, Paul Potts. Z nenápadného chlapíka sa totiž za mikrofónom stal operný spevák s neuveriteľným hlasovým fondom. Niet divu, že jeho podanie árie Nessun dorma od Pucciniho ho vyniesla až na samotný vrchol britskej talentovej súťaže!

 





 

Už o rok neskôr sa na televíznych obrazovkách v rovnakej šou vďaka spevu blysla aj svojbytná Škótka, Susan Boyle. Na prvý pohľad jednoduchá dáma, no so zlatom v hrdle! Susan sa svojím talentom prepracovala až do finále, víťazstvo jej však z rúk vyfúkli tanečníci. Aj napriek tomu sa však vo svete nestratila – prostredníctvom portálu YouTube prerazila aj za veľkou mlákou a dnes je z nej multimilionárka.

 





 

Obrovskú pozornosť si vďaka svojmu obrovskému talentu vyslúžil aj mladý Číňan, Liou Wei. Ten pred porotu zavítal so zdanlivo jednoduchým číslom – hrou na klavíri. Už po chvíli však porotcovia aj diváci zostali sedieť s padnutými sánkami. Liou má totiž od detstva amputované obe ruky... Po klávesoch teda doslova „tancoval“ prstami na nohách!

 





 

O nemalý rozruch sa v Británii postaral roztomilý pes Chandi, ktorého zviditeľnila jeho majiteľka a cvičiteľka v jednom Tina. Spolu totiž predviedli zopár jedinečných tanečných choreografií a ich vzájomná spolupráca si okamžite vyslúžila obrovský aplauz!

 





 

Doslova k slzám svojich krajanov dohnala aj 24-ročná Ukrajinka Kseniya Simonova, ktorá si v talentovej šou na domácej pôde takisto vydobyla víťazstvo. Dramatickými scénami nacistickej invázie a tvorbou iba za pomoci prstov, piesku a svetelného boxu sa okamžite stala národným miláčikom.

 





 

Súťaž, v ktorej spoznáme tie najväčšie talenty z oboch krajín bývalého Československa štartuje už dnes večer o 20:15 na JOJ-ke. Z ukážok, ktoré spomínaná televízia ponúkla v upútavke, je však už teraz jasné, že sa máme na čo tešiť!

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu