Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šok! Michaela Jacksona chcú vybrať z hrobu!

Michael Jackson nemá pokoj ani po smrti Zobraziť galériu (3)
Michael Jackson nemá pokoj ani po smrti

LOS ANGELES – Nemá pokoj ani po smrti! Okolo úmrtia speváka Michaela Jacksona († 50) je stále veľa otáznikov. Pre nové vyšetrovania plánujú jeho telo vybrať z hrobky, kde ho pochovali pred vyše rokom. Spevákova rodina a jeho blízki priatelia sú z toho doslova zdesení!

Ako nepodarená scéna z klipu Thriller! Hrob sa otvára a odtiaľ vychádza mŕtvola – žiaľ, tentoraz to nie je trik, ale drsná realita. Kráľovi popu nedoprajú večný odpočinok pre súdny proces s jeho osobným lekárom Conradom Murrayem. Čelí obvineniu z toho, že speváka poslal na druhý svet pre svoju nedbanlivosť. Jeho obhajcovia robia všetko preto, aby svojho klienta z tejto šlamastiky vysekali. Preto požadujú opätovnú pitvu zosnulého speváka!

Jacksonova rodina a priatelia sú pobúrení! „S Michaelom sme sa rozlúčili a uložili k večnému spánku a teraz ho chcú exhumovať?! To je odporné," uviedol jeden z blízkych rodinných priateľov. Žiaľ, lekárovi advokáti napadli pitvu. Zatiaľ si vystačia so vzorkami spevákovho tkaniva, ktoré mu odobrali pred pohrebom a potom ich zmrazili. Ak ich analýza bude iná, ako pôvodná súdna pitva, Michaela vytiahnu z hrobu!

Nekonečný príbeh! Podľa obhajoby je pitva najsilnejším dôkazom proti ich klientovi, že podal Jacksonovi smrteľnú kombináciu liekov. Murrayho advokáti sú presvedčení, že speváka zabili iné lieky, o ktorých lekár nemal ani páru. Kľúčové vypočúvania, ktoré dajú definitívnu bodku za špekuláciami okolo spevákovej smrti, sa začnú v januári 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu