Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jennifer Aniston zúfalá z materstva: Nechala si zmraziť vajíčka!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na náhodu sa už rozhodne nespolieha! To, že americkej herečke Jennifer Aniston (41) už dlhší čas tikajú biologické hodiny, nie je v Hollywoode nijakým tajomstvom. Túžba po dieťati jej však už začína poriadne prerastať cez hlavu. Darcu spermií či potenciálneho otca zatiaľ nemá... Ale zmrazené vajíčka áno!

Mamičkovských povinností sa nevie dočkať! Herecká diva podľa svojich blízkych priateľov tak túži po prvom potomkovi, že na prirodzený spôsob počatia už zvysoka kašle. Podľa zdroja z jej okolia totiž nedávno navštívila kliniku v Južnej Kalifornii, ktorá sa špecializuje na umelé oplodnenie. Jennifer Aniston si v jej priestoroch nechala zmraziť svoje pohlavné bunky – otehotnieť sa totiž chystá už čoskoro!

Na to, aby sa bývalá hviezda seriálu Priatelia stala skvelým rodičom, má podľa jedného z priateľov tie najlepšie predpoklady: „Bude z nej úžasná matka. Jen to s deťmi naozaj vie, túži po nich už celé roky.“ Ako u budúcej slobodnej mamičky však u nej treba vyzdvihnúť aj závideniahodnú ekonomickú nezávislosť: „Finančne je v pozícii, v ktorej môže priviesť dieťa na svet a zabezpečiť mu rozprávkový život.“

Na otázku, či v Jenniferinom ľúbostnom živote v súčasnosti figuruje nejaký muž, spomínaný zdroj odpovedal vyhýbavo. Možnosť novej známosti však u zachovalej štyridsiatničky rozhodne nevylúčil, práve naopak: „V Jeninom živote je rozhodne niekto nový, nie je to však hráč povrchnej hollywoodskej scény. To je všetko, čo môžem povedať.“ Nechajme sa teda prekvapiť, v akej podobe uvidíme herečku skôr – či s partnerom v ruke alebo s tehotenským bruškom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu