Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Odhalená Jennifer Aniston: Parfum predáva vlastnou nahotou!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (7)
Jennifer Aniston

LOS ANGELES – Jej telo je bez chybičky! Herečka Jennifer Aniston (41) sa pridala k množstvu ďalších ženských celebrít, ktoré pre úspech svojich parfumov neváhajú ukázať poriadny kus nahej pokožky. A treba povedať, že tá jej vyzerá naozaj skvele!

Sexi strapaté vlasy, obliny pŕs a vypracované bruško! Tak vyzerá hviezda seriálu Priatelia, Jennifer Aniston, v reklame na svoj nový parfum s názvom Lolavie. Zdá sa, že je pre jeho úspech ochotná urobiť naozaj veľa – vrátane odhalenia svojho sexi tela. Koniec koncov prečo nie, veď má na svojich štyridsaťjeden rokov naozaj dokonalú postavu!

Vyvýjanie voňavky si herečka užívala. „Nebolo to o tom, objaviť sa na pľace a dať na fľašku moje meno,“ prezradila. „Cítim sa ako malá chemička.“ Jennifer sa zúčastňovala celého procesu a vôňa nesie jej pečať. „Nie som veľký fanúšik priveľmi výrazných parfumov,“ pokračuje. „Najviac zo všetkého som chcela, aby voňal prirodzene.“

Jennifer sa v poslednom čase ukazuje odhalená naozaj rada. Svoje krivky už predviedla aj v reklame na Smart Water. Žeby chcela ukázať svojmu bývalému, Bradovi Pittovi, o čo prišiel? Alebo sa snaží prostredníctvom svojich sexi fotografií nalákať nejakého nového muža? Klebety ju v poslednom čase spájajú s viacerými mužmi, ani jedna z nich však nie je naozaj potvrdená. Ak chce Jennifer mať vlastné dieťa, mala by sa však s hľadaním toho pravého naozaj poponáhľať!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu