Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jennifer je zúfalá zo samoty: Prenasleduje Brada Pitta, kde môže!

Brad Pitt a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (8)
Brad Pitt a Jennifer Aniston

LOS ANGELES – Nechce sa ho vzdať! Človek by si myslel, že po toľkom čase od rozchodu s Bradom Pittom (46) naňho herečka Jennifer Aniston (41) konečne zabudne. Je to však presne naopak. S pribudajúcimi rokmi je čoraz zúfalejšia. Chce sa s ním stretnúť – a to za každú cenu!

Nedá si pokoj! Hviezda seriálu priatelia asi chce vyvrátiť známy výrok „do rovnakej rieky dva razy nevstúpiš“. Po viacerých neúspešných vzťahoch sa totiž rozhodla opäť zamieriť svoju pozornosť na Brada Pitta. Zaumienila si, že ho stretne a začala navštevovať všetky miesta, na ktoré chodí aj on!

„Takmer ho sleduje,“ prezradil dobre informovaný zdroj. „Odkedy sa Jen minulý mesiac vrátila z natáčania filmu Just Go With It na Hawaji, chodí na všetky miesta, ktoré Brad každodenne navštevuje.“ Jenifer však pri svojom plánovaní zrejme zabudla na jednu maličkosť – jeho partnerku Angelinu Jolie. Tá je vraj pripravená spraviť poriadnu scénu v prípade, že uvidí Jen na mieste, kde sa Brad bežne zdržuje.

Jen však nemôžeme vyčítať, že sa na známeho hollywoodskeho krásavca nesnažila zabudnúť. Od rozchodu totiž prešla viacerými vzťahmi. Užívala si vraj s hercom Vinceom Vaughnom, hudobníkom Johnom Mayerom či s lámačom ženských sŕdc, Gerardom Butlerom. Ani jedna z týchto romancí sa však nepretavila na dlhodobý vzťah. A tak sa asi Jen rozhodla sústrediť na jediného muža, ktorýsi ju aj zobral!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu