Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Náhly rozchod snúbencov: Speváčka Vaňková a režisér Renč... koniec!

Šárka Vaňková a Filip Renč
Šárka Vaňková a Filip Renč

BRATISLAVA - Speváčka Šárka Vaňková a režisér Filip Renč už netvoria pár. Dvojica pritom len pred necelými dvoma mesiacmi potvrdila správu o zásnubách na Bali.

"Rozišli sme sa cez víkend, bolo to rýchle," potvrdila informáciu Vaňková, ktorej vzťah s uznávaným českým režisérom trval štyri mesiace. Dvojica, ktorá svoju lásku verejne prezentovala ešte vo štvrtok na benefičnom koncerte v Přerove, k rozchodu údajne dospela po vzájomnej dohode.

Samotný dôvod rozpadu vzťahu 22-ročná rodáčka z Jirkova odmieta uviesť. "Nebolo by to voči Filipovi fér. Som samozrejme smutná, ale jednoducho to nešlo," uviedla. Súkromie nechcel pred médiami rozoberať ani 45-ročný Renč. "O svojom súkromí nehovorím. Toto bolo najhoršie leto, aké som kedy zažil, vlastne bol hrozný celý rok," povedal s povzdychom režisér, ktorý tiež rieši problém s odobratím vodičského preukazu za nehodu zo 17. augusta, ktorú údajne spôsobil a z miesta činu ušiel.

Uznávaný režisér vybral Vaňkovej zásnubný prsteň zo žltého a bieleho zlata zdobený diamantmi. Tá si ho plánuje nechať. "Zasnúbenie sme samozrejme zrušili, ale neviem, či sa to robí, že sa vracia prsteň. Ja si ho asi nechám na pamiatku," povedala speváčka, ktorú aktuálne čaká aj sťahovanie z režisérovho bytu.

Vaňková a Renč sa dali dokopy po tom, čo sa rozpadli ich predchádzajúce vzťahy, mladá speváčka sa rozišla so spevákom Danielom Hůlkom, režisérovi zase nevyšiel vzťah s tanečnicou a choreografkou Kristinou Kloubkovou. Bývalí milenci sa stretnú už o týždeň, Renča totiž čaká režírovanie muzikálu Baron Prášil, v ktorom bude jeho bývalá snúbenica účinkovať. "Bude to ťažké," povedala Vaňková. Okrem iného režíroval tiež muzikál Rebelové (2001), Requiem pro panenku (1991) či Román pro ženy (2004). Začiatkom júna sa pridal k osobnostiam, ktoré majú svoju hviezdu na miestnom chodníku slávy v

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu