Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Porotca Slávik tesne pred začiatkom šou: Útek zo Slovenska!

Producent Jaro Slávik. Zobraziť galériu (6)
Producent Jaro Slávik.

BRATISLAVA – Utiekol od povinností! Producent Jaroslav Slávik (36) sa už čoskoro predstaví ako jeden z porotcov v medzinárodnej šou Česko Slovensko má Talent. Vo štvrtok ráno sa však postaral o nepríjemné prekvapenie pre jej tvorcov. Zbalil sa a už ho nebolo!

Rodina na prvom mieste! Ako sa zdá, pod drsným výrazom tváre Jara Slávika sa skrýva starostlivý otec. Dokázal to aj pred pár dňami, keď po maratóne nakrúcania v divadle vzal svoju rodinu na dovolenku. Na tom by nebolo nič zlé, avšak štáb a televízia o jeho plánoch vôbec nič nevedeli.

Keďže sú prípravy na štart relácie v plnom prúde, všetci zostali zaskočení. Nie je totiž bežné, aby si v strede projektu niekto bral dovolenku. „Asi toho už mal dosť. Nakrúcanie bolo náročné a on nevidel svoje deti. Možno im to chcel takto vykompenzovať,“ okomentoval správanie porotcu človek z televízie.

Štáb netŕpne len preto, že Jaro zo dňa na deň zmizol. Starosti im robí aj to, že jeho príchod späť na Slovensko nemusí mať hladký priebeh. Ako sme sa dozvedeli, naplánoval si ho tesne pred ďalším nakrúcaním, ktoré je už dohodnuté na tento pondelok. Keby mu pri návrate meškalo lietadlo alebo by nastal štrajk, ďalšia výroba relácie by bola ohrozená.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu