Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AUDIO Plastiková maniačka spieva: Jej singel je čistá katastrofa!

Jednoduchá Heidi už nevie ako zaujať Zobraziť galériu (7)
Jednoduchá Heidi už nevie ako zaujať

LOS ANGELES – Tak toto robiť radšej nemala! Heidi Montag (23) sa preslávila najmä svojou láskou k plastickej chirurgii. Teraz sa ale rozhodla dať svojej kariére nové rozmery a naspievala pesničku. Výsledok je však naozaj otrasný – veď posúďte sami!

Spev veru nie je jej silnou stránkou! Hviezdička z reality šou, Heidi Montag, sa po rozchode so svojím mužom Spencerom zrejme trochu nudí. A tak si povedala, že z nej bude speváčka. Jej singel Bad Boy by sa však skôr mohol volať Bad Song (Zlá pieseň). Jemný hlások, ktorým si Heidi nôti, by bez zosilňovačov zrejme nebolo ani poriadne počuť!

Heidi v poslednom čase robí všetko, čo sa len dá, aby upútala pozornosť médií. Najnovšie vyhlasuje, že má svojich veľkých pŕs plné zuby a chce si ich nechať zmenšiť. „Zúfalo chcem byť zase normálna,“ zdôverila sa. Jej telo si na obrovské prsia plné silikónu totiž údajne nezvyklo: „Brala som tabletky utišujúce bolesť, ale nezaberali, tak som s tým prestala. Bolí to tak či tak.“

Onedlho nás bude možno čakať ešte jeden škandál. Heidin ex, Spencer, vraj vyjednáva s Vivid Entertainment o vydaní ich spoločného sex videa. Spencer na margo jeho kvality svojmu kamarátovi povedal, že vďaka tejto páske „bude vyzerať Kim Kardashian ako amatérka“. Samotná blondínka však o páske nič nevie. „Neviem o tom, že by ma filmoval,“ povedala. Ako sa veci v skutočnosti majú, tak zrejme ukáže až čas!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu