Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Sklamaná Máziková: Najprv podraz a potom... ľutuje, s čím je spájaná!

Eva Máziková Zobraziť galériu (5)
Eva Máziková

BRATISLAVA – Narafičili to na ňu! Speváčka Eva Máziková (60), ktorá sa čoskoro objaví v pripravovanej kuchárskej šou televízií Joj a Prima, je sklamaná, že sa podrobnosti o programe prezentujú inak ako v skutočnosti sú. Topky.sk zistili, čo ju najviac štve.

Nová šou Kapor na torte sa ešte ani neodvysielala, no už stihla narobiť poriadny rozruch. Po škandále u Nory Mojsejovej, kde si košická podnikateľka skočila do vlasov s českou pornoherečkou Dolly Buster, predviedli ostrú výmenu názorov aj speváčky Eva Máziková a Iveta Bartošová. O konflikte sme vás včera informovali TU!

Topky.sk v súvislosti s Mázikovej účinkovaním v programe tiež zistili, že spomínaná hádka nie je jediné, čo ju trápi. Cíti sa byť podrazená. A to kvôli Nore Mojsejovej. Tá sa totiž vyjadrila, že energická speváčka je iba jej náhradníčkou. A to z dôvodu, že ona už ďalej nebude účinkovať v šou. „Eva trochu ľutuje len to, že to vyzerá tak, ako keby ju mala v šou nahradiť. A to nie je pravda! To, že Nora odmietla ďalej účinkovať, je druhá vec. Pani Máziková však mala od začiatku hodnotiť jedlá a stolovanie. Bola dokonca aj na prvej večeri u Nory, takže ju rozhodne nenahrádzala,“ prezradil nám manažér Mázikovej Noro Mészároš.

Ako ďalej podotkol, Košičanka bola k spomínanému vyjadreniu dotlačená. „Donútil ju k tomu režisér. Požiadal ju, aby povedala na kameru, že ju Eva zastúpi pri hodnotení,“ dodal manažér. Nechajme sa teda prekvapiť, ako táto kontroverzná šou s neobyčajnými účinkujúcimi dopadne. Relácia Kapor na torte sa na obrazovkách Jojky objaví už v najbližší pondelok.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu