Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

SuperStar: Bitka o miesto porotcu pokračuje!

Nástupkyňou Lenky Slanej sa možno stane Jana Hubinská. Zobraziť galériu (2)
Nástupkyňou Lenky Slanej sa možno stane Jana Hubinská.

BRATISLAVA - Do bitky o porotcovské miesto v druhej sérii SuperStar sa zapojili ďalšie dve tváre slovenského šoubiznisu. Na miestečko po Lenke Slanej (33) chce STV dosadiť herečku janu Hubinskú (39) alebo jej kolegyňu Luciu Lužinskú (29).

Pre tieto mená sa STV rozhodla krátko po tom, ako topmodelka Daniela Peštová (33), partnerka speváka Paľa Haberu, definitívne odmietla flek v hudobnej šou Slovensko hľadá SuperStar 2.

Tri mená "katov" porotcov sú isté. Laco Lučenič (52), Paľo Habera (42) a Julo Viršík (40) zostanú aj v "dvojke" SuperStar. Už v septembri budú na regionálnych kastingoch vyberať najlepších spevákov, ktorí sa uchádzajú o post druhej slovenskej superstar.

"V tomto momente môžem potvrdiť, že v SuperStar zostáva Julo Viršík. Výmena sa však prpravuje na jednom z porotcovských miest," uviedol člen manažmentu STV Branislav Záhradník. Podľa našich informácií STV oslovila Janu Hubinskú známu nielen z divadelných predstavení, ale aj z televíznych reklám. Druhou kandidátkou je Lucia Lužinská (29), ktorá pracuje ako hlasová pedagogička. Okrem toho sa profesionálne venuje spevu a herectvu.

Rybníčkova televízia údajne poslala životopisy oboch dám do Veľkej Británie. "Zatiaľ to nekomentujem. Počkáme na vyjadrenie Fremantlu," povedal Zahradník. Ponuka na účinkovanie v SuperStar 2 potešila Luciu Lužinskú, ktorá nedávno v Čechách nakrútila film Blízko nebe. "Myslím si, že mám tomuto projektu čo ponúknuť," hovorila s úsmevom.

V tejto súvislosti sme oslovili aj Janu Hubinskú. Jej vyjadrenie sa nám nepodarilo získať, keďže nebola dostupná na svojom mobilnom telefóne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu