Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Grammer zo seriálu Frasier: Zvažuje svadbu s novou priateľkou

Kelsey Grammer Zobraziť galériu (4)
Kelsey Grammer

LOS ANGELES - Americký divadelný, televízny a filmový herec Kelsey Grammer (55), známy najmä ako Frasier z rovnomenného seriálu, zvažuje, že sa ožení so svoju novou priateľkou Kayte Walsh, s ktorou čaká dieťa. Spraví tak však až po rozvode s jeho súčasnou, v poradí treťou manželkou Camille Donatacci, s ktorou žil 13 rokov.

Tá požiadala o rozvod 1. júla, pričom žiada polovicu hercovho majetku, ktorý má hodnotu približne 80 miliónov dolárov (v prepočte približne 62,5 milióna eur). Informovala o tom webstránka TMZ.com.

Grammer zareagoval na požiadavku jeho manželky na získanie polovice jeho majetku podaním vlastnej žiadosti, ktorú doručil na súd 14. júla. Herec súd požiadal, aby jeho manželke neumožnil získať časť jeho príjmov z účinkovania v sitcome Frasier (1993 - 2004) rovnako ako niektoré z jeho pozemkov. Donatacci je však spolumajiteľkou Grammerovej spoločnosti Grammnet Productions a má preto podľa nemenovaného zdroja blízkeho hercovi právo na polovicu príjmov, ktoré zarobil počas ich manželstva. Ide celkovo o sedem sérií populárneho seriálu Frasier a taktiež iné projekty, ktoré spoločnosť Grammnet Productions produkovala. Grammer taktiež žiada spoločné opatrovníctvo pre ich dve deti - osemročnú dcéru Mason Oliviu a päťročného syna Judea Gordona.

Kelsey Grammer v stredu potvrdil, že má novú priateľku - anglickú letušku Kayte Walsh (29). Iba o deň neskôr periodikum Daily Mail informovalo, že Walsh s Grammerom čaká dieťa. Pre herca to bude už piaty potomok. Okrem dvoch detí s Camille Donatacci je taktiež otcom dcéry Spencer (26) z prvého manželstva s tanečnicou Doreen Alderman a dcéry Greer Kandace (18), ktorú splodil so štylistkou Barrie Buckner v čase, keď bola jeho manželkou striptérka Leigh-Anne Csuhany.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu