Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Teri Hatcher zo Zúfalých manželiek: Aj bez botoxu môžete byť krásne!

Teri Hatcher Zobraziť galériu (9)
Teri Hatcher

LOS ANGELES – Prirodzenosť nadovšetko! Týmto sa riadi hviezda seriálu Zúfalé manželky Teri Hatcher (45). Kde jej rovesníčky zakrývajú svoje nedostatky, ona sa neostýcha ukázať v pravom svetle. Tomu sa hovorí prijať svoj vek so šarmom!

Ide príkladom! Teri dáva najavo, že sa netreba trápiť vráskami a kruhmi pod očami. Dôležitejšie je nájsť si duševnú rovnováhu, nestratiť humor a okolie zvyšok ocení. Preto sa herečka ukázala na svojom Facebooku bez príkras. Len so svojou živou mimikou a bez líčenia. Nech okolie vidí! „Vyšla som z vane a chystám sa do postele. Kašlem na kritiky na svoj ksicht!“ komentovala fotky herečka. „Rozhodla som sa ukázať niektoré pravdy o kráse a vystrelila som si zo seba.“

Nič nové na svete, všetci vieme, že dobrá fotografia závisí od šikovného stylistu, dobrého fotografa a dodatočných úpravách fotografie. O to viac však poteší, keď to známa celebrita dá najavo sama od seba. Teri jasne demonštrovala, že krása ženy nie je o umelej úprave. „Mám štyridsaťpäť. Každý ma len poučuje, ako sa mám dať správne nasvietiť a upraviť. Ja si však myslím, že je to o vnútornom vyžarovaní,“ myslí si herečka. So svojím výzorom je spokojná.

Teri inšpirovala jej kolegyňa Julia Roberts (42). Oceňuje na nej, že vie byť prirodzenou za každých okolností. Na Julii sa jej páčilo, že aj keď je známou hviezdou, nehanbí sa za svoje emócie a kašle na to, či jej nejaký citový prejav urobí vrásky. „Botox nie je liek na krásu,“ uzatvára tému Teri.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu