Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Teri Hatcher: V oranžovej kombinéze zbiera odpadky!

Teri Hatcher Zobraziť galériu (11)
Teri Hatcher

LOS ANGELES - Z herečky sa stala upratovačka! Jedna z hviezd seriálu Zúfalé manželky, Teri Hatcher (44), si to riadne pokašľala. Za priestupok si teraz musí odpracovať verejnoprospešné práce, a tak nie je nezvyčajné, že ju fanúšikovia môžu vidieť v uliciach mesta v oranžovej kombinéze.

Hviezda, ktorá za sebou nemá väčšie škandály, dopadla ako ktorýkoľvek zločinec. V Amerike je odpracovanie určitého množstva hodín verejnoprospešných prác bežným trestom. A Teri nebola výnimkou. Zaradila sa tak k množstvu celebrít, ktoré okúsili chuť fyzickej práce. Pre okoloidúcich to bol určite šok, keď videli svoju obľúbenú herečku v neforemnej kombinéze s napichovačom na odpadky. Nedbalo zopnuté vlasy, na nohách lacné tenisky a ruky chránené rukavicami. Kde sa podela sexica z televízie?

Našťastie, toto je len jedna zo scén, ktoré sú súčasťou televízneho seriálu Zúfalé manželky. Terina postava Susan Mayerovej sa ocitne v skupine upratovačov verejných priestranstiev. S jej neuveriteľným šťastím, dostávať sa do tých najnepravdepodobnejších situácií sa ani nie je čomu čudovať. Štáb sa pri nakrúcaní na hnedovláske nesmierne zabával, bola vybavená všetkými rekvizitami, dokonca aj obrovským smetiarskym vrecom. Jej sexepíl už tradične skáče hore dole, no po týchto fotografiách opäť utŕži poriadnu ranu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu