Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šmahel opäť na Mužovi roka: Bodoval v miniatúrnej bielizni!

Porotkyňa Nikola Weiterová a Martin Šmahel v bielizni. Zobraziť galériu (18)
Porotkyňa Nikola Weiterová a Martin Šmahel v bielizni.

BRATISLAVA – Trúfa si?! Martin Šmahel (27) sa stal Mužom roka 2008 a po dvoch rokoch sa opäť zúčastnil podobného kastingu. Dokonca postúpil do finále! Žeby za to mohla aj jeho miniatúrna bielizeň?! Porotkyňa Nikola Weiterová (18) nám prezradila, čím Martin zaujal práve ju.

Opäť sa predvádzal! Na Slovensku vznikla samostatná súťaž Muž roka a na kastingu nechýbal víťaz tej československej spred dvoch rokov. Spýtali sme sa Martina Šmahela, prečo sa prihlásil. „Chcel som zistiť, čo je to za súťaž. Volal mi kamarát, že tam ide, tak ma to zaujalo. Presvedčil som sa, že ide o úplne novú súťaž a bol ešte priestor na prihlásenie, tak som do toho vstúpil,“ prezradil nám.

Zaujímavá bola najmä promenáda v plavkách v jeho podaní. Martin totiž vystúpil v miniatúrnej bielizni. A postúpil do finále! Čím najviac zaujal porotu? „Je to pekný muž. Postúpil na základe prejavu, výzoru a hlavne chápal, čo má robiť. Aj promenádu išiel ako chlap. Ja som im ukazovala, ako majú ísť a ostatní dosť napodobňovali aj takú moju ženskú pózu na konci. Martin ale, našťastie, nekráčal ako modelečka,“ prezradila nám so smiechom Nikola Weiterová.

Obaja však popierajú, že by mal Martin nejakú protekciu. „Je tu silná konkurencia. Uchádzačov nebolo síce veľa, ale boli naozaj kvalitní. Šmahel zaujal, ale istotu víťazstva vôbec nemá,“ tvrdí Weiterová. A ani model a fitnestréner si nedáva veľké šance. „Bolo by trúfalé myslieť si, že vyhrám. Aj to víťazstvo pred dvomi rokmi bolo skôr o mojom vtipnom vystúpení,“ myslí si Šmahel. Ten sa v roku 2008 predviedol vo voľnej disciplíne ako baletka v ružových šatách.

Fotografie Martina Šmahela a ostatných mužov z kastingu nájdete v našej GALÉRII.

 

Sledujte TopkyTV: Kasting na slovenského Muža roka.

Foto a video: paparaci.sk; Zdroj: Eva Janovická

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu