Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Peštová odmieta flek v SuperStar 2!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová

BRATISLAVA - Flek porotkyne v druhej časti speváckej megašou Slovensko hľadá SuperStar je ešte stále voľný! Slovenská televízia (STV) si síce brúsila zuby na sexi modelku a partnerku Paľa Haberu (42) Danielu Peštovú (33), zdá sa však, že u nej nemá ani najmenšiu šancu. "Myslím si, že je nepravdepodobné, aby Daniela túto ponuku prijala, " potvrdil Habera.

Kto na jeseň zasadne do porotcovského kresla Lenky Slanej (33) v druhom pokračovaní SuperStar, ešte stále nie je jasné. Je však takmer isté, že to nebude česká kráska Daniela Peštová, ktorú sa STV snažila zlanáriť. "Daniela má veľmi veľa práce. Myslím si, že je nepravdepodobné, aby túto ponuku STV prijala," potvrdil jej partner a najobávanejší porotca SuperStar Paľo Habera.

Okrem toho, že má modrooká plavovláska nabitý program a aj vo svojich 33 rokoch je v modelingu veľmi žiadaná, zohrali pri jej rozhodovaní nepochybne veľkú úlohu aj peniaze. Výška jej hodinovej gáže sa vraj pohybuje až okolo 12-tisíc dolárov a za víkendové fotenie môže údajne zinkasovať aj okolo pol milióna slovenských korún. To je suma, za ktorú by ako porotkyňa musela "odpracovať" dlhých osem mesiacov!

Rybníčkovci by teda museli, pri najväčšej skromnosti, jej honorár aspoň zdesaťnásobiť. Vtedy by pre ňu možno začal byť zaujímavým. To, že si takúto hviezdu v SuperStar dovoliť nemôžu, priznal aj člen manažmentu STV Branislav Zahradník. "Teraz je nám jasné, že ju nedokážeme zaplatiť," uviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu