Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sklenaříková á la morská panna: Sexica s vyvalenými vnadami!

Adriana v trblietavej róbe pripomínala morskú pannu. Zobraziť galériu (5)
Adriana v trblietavej róbe pripomínala morskú pannu.

MONAKO – Žiarila! Modelka Adriana Sklenaříková - Karembeu (38) vie, ako upútať pozornosť. V piatok večer sa v Monaku konal charitatívny galavečer Červeného kríža. Blondínka počas neho pútala pozornosť bujným dekoltom naprataným v trblietavej róbe.

Adriana Sklenaříková a jej manžel - futbalista Christian Karembeu boli v piatok večer hosťami monackého kniežaťa Alberta II. Pod jeho taktovkou sa totiž konal charitatívny bál, ktorého sa zúčastňujú sa hviezdy svetového formátu. Na spomínanej akcii nesmela chýbať ani Adriana. Naša najznámejšia modelka totiž už niekoľko rokov spolupracuje s francúzskym Červeným krížom a je ambasádorkou viacerých jeho projektov.

Modelka si na bál zvolila netradičnú róbu, v ktorej pôsobila ako morská panna. Trblietavé strieborné aplikácie navodzovali dojem, akoby boli šaty vyrobené z rybích šupín. Keďže každá správna morská panna má odhalené prsia, Sklenaříková nezabudla ani na to. Hlboký výstrih na šatách pomohol jej bujnému dekoltu vyniknúť. Pri pohľade na Adrianu určite nikto nazapochyboval o tom, že Slovenky jednoznačne patria k tým najkrajším ženám na svete. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu