Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sklenaříková: Vieme, po čom túži! A dieťa to nie je!

Adriana Sklenaříková. Zobraziť galériu (11)
Adriana Sklenaříková.

BRATISLAVA – Svetoznáma modelka Adriana Sklenaříková (37) nám čo-to prezradila o svojich túžbach. A hoci už dlhšie s manželom Christianom Carembeau (38) rozprávajú o rodičovstve, kráska dieťa medzi svojimi snami nespomenula.

Adriana Sklenaříková je naša najúspešnejšia modelka. Topky.sk preto zisťovali, či žena s takou vydarenou kariérou vôbec má ešte sny, ktoré by chcela v pracovnej oblasti dosiahnuť. „Ak by sa mi podarilo zahrať si ešte v jednom alebo v dvoch filmoch, to by ma veľmi potešilo,“ prezradila nám. Dozvedeli sme sa aj to, čo sa Adriane na filmovaní tak páči. „Je to svet, ktorý ešte tak dobre nepoznám. Je to začiatok a veľmi, veľmi ma to fascinuje,“ nadšene opisovala modelka.

V súkromnej oblasti však musela nad svojimi želaniami uvažovať dlhšie. A nakoniec si na žiadne nespomenula. Dokonca ani na bábätko, hoci už niekoľkokrát túžbu po dieťati v médiách vyjadrila. „Ja som mala toľko šťastia v živote, že si už nedovolím snívať, to by bolo príliš drzé,“ zahovorila svoje súkromné priania modelka. „Som spokojná s tým, čo je. A to mi stačí,“ dodala. Tým akoby naznačila, že ani dieťa jej ku šťastiu nechýba. Zrejme jej stačí milovaný manžel Chris.

Sledujte Topky TV: Adriana Sklenaříková o jej snoch.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu