Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sklenaříková: Dráždila bujarými vnadami a odhalenou podprsenkou!

Adriana Sklenaříková-Karembeu bola naozaj zvodná. Zobraziť galériu (7)
Adriana Sklenaříková-Karembeu bola naozaj zvodná.

VIEDEŇ – Predviedla sa! Svetová topmodelka Adriana Sklenaříková-Karembeu (37) bola najjagavejšou hviezdou na pondelkovom udeľovaní módnych a lifestylových ocenení Vienna Awards u našich rakúskych susedov. Nie je preto vôbec prekvapujúce, že získala titul „Módna ikona.“

Slovenská kráska vyrážala všetkým prítomným hosťom dych a tamojšie médiá sa jej nevedeli nabažiť. „Neustále poskytovala rozhovory do televízií a novín,“ prezradil nám Adrianin manažér Miro Šimonič, ktorý ju na akcii sprevádzal. Nebol však jediný. Dlhonohá topmodelka si počas slávnostného večera vychutnala módnu šou aj v spoločnosti svojho manžela Christiana a mamy Zlatice.

Na večierku nepútala pohľady iba svojou oslňujúcou krásou, ale aj hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval jej vnady. Ba čo viac, bývalá dlhoročná tvár luxusnej spodnej bielizne Wonderbra predviedla aj podprsenku telovej farby, ktorá jej počas celého večera nenápadne vykúkala z dekoltu.

Fotografie nájdete v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu