Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Ronaldova nádherná milenka: Oslnila svojimi sexi nohami!

Irina Shayk Zobraziť galériu (8)
Irina Shayk (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Zaujala! Donedávna neznáma ruská modelka Irina Shayk (24) si vychutnáva pozornosť, ktorej sa jej dostáva. Pomohla jej k tomu šteklivá reklamná kampaň pre Armaniho a sexi fotografie pre časopis GQ. Najviac ju však určite zviditeľnil milostný vzťah s hviezdou španielskeho futbalového klubu Real Madrid, Cristianom Ronaldom (25). Na premiére filmu Twelve svojím lookom doslova oslnila prítomných!

Ruská modelka sa ukázala v štýlových šatách od Herve Leger v nefritovej farbe. Dokonale zvýraznili jej sexi krivky. Pri pohľade na jej plné zmyselné pery, zelené oči a dlhé nohy sa už nemožno čudovať, že Ronaldo nezažiaril na svetovom futbalovom šampionáte vo farbách portugalského národného mužstva. Pri takomto tele sa nedá sústrediť na niečo iné. Cristiano, nemal by si však Irinu nechávať dlho samú!

Futbalová hviezda je totiž na opačnej strane USA. So svojimi spoluhráčmi z Realu Madrid trénuje v Los Angeles a ruská modelka žije a pracuje v New Yorku. Obaja vyzerajú k svetu a magnetizujú opačné pohlavie. Kto z nich skôr podľahne pokušeniu ako prvý? Známemu futbalistovi nie sú milostné vzťahy na jednu noc cudzie. Práve po jednej takej splodil syna s neznámou čašníčkou. Získal ho síce do svojej starostlivosti, ale viac ako otcovským povinnostiam, sa venuje futbalu, žúrom a nákupom. O jeho potomka sa stará Ronaldova matka Dolores.

Ruská modelka je s futbalistom od mája tohto roka. Obaja sa vyžívajú v blahobyte. „My Rusky milujeme luxus,“ uviedla Irina pre médiá. Vychutnáva si zvýšený záujem o svoju osobu a chce z neho čo najviac vyťažiť. Je si vedomá svojich kvalít a dnes si vyberá najlukratívnejšie a dobre platené ponuky.

Zdroj: Topky.sk, dailymail.co.uk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu