Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zvráskavená Jennifer Aniston: Zúfalo prosíkala o retuš!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (9)
Jennifer Aniston (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Zo starnutia má panický strach! Herečka Jennifer Aniston (41) na svoj vek vyzerá vynikajúco, čas však neoklame ani ona. Pri pohľade na zábery svojho pripravovaného filmu vraj prosíkala grafikov stále o viac a viac retuše!

Čas nezastaví! Raz darmo, štyridsiatka už nie je vek, keď sa žena môže chváliť dokonale hladkou pleťou bez vrások. Zistila to aj Jennifer Aniston, keď uvidela prvé zábery z pripravovanej romantickej komédie The Switch. Herečka si myslela, že „vyzerá tvrdo – najmä v záberoch odohrávajúcich sa za denného svetla“.

Vyzerať staro a zničene? To sa Jennifer k imidžu určite nehodí a tak požiadala, aby boli zábery ešte viac zretušované. Štúdio však už minulo svoj postprodukčný rozpočet, a tak mala herečka smolu. „Štúdio uvažovalo, že bude musieť upravovanie svojich záberov preplatiť,“ prezradil dokonca interný zdroj. Hviezda seriálu Priatelia údajne počas celého nakrúcania pôsobila neisto a často sa snažila skrývať tvár za vlasmi. „Začína sa na nej prejavovať jej vek,“ prezradil zdroj.

Aj napriek štyridsiatke na krku sa Jennifer opäť stala tvárou kampane na americkú Smart Water. Na čiernobielej fotografii nonšalantne predvádza svoje vypracované brucho, na jej tvári sa však grafici zrejme poriadne namakali!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu