Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jennifer Aniston a Nicole Kidman: Sexi tancom by zviedli aj mŕtveho!

Nicole Kidman a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (5)
Nicole Kidman a Jennifer Aniston

MAUI – Trávové sukničky a zvodné vlnenie bokmi! Herečky Jennifer Aniston a Nicole Kidman veru vedia, ako sa poriadne zavrtieť. Neváhali a svoje tanečné schopnosti predviedli aj pred kamerami. Výsledok? Viac ako dobrý!

Ako dve nymfy! Tak sa vlnili herečky pri tanečnom súboji v havajských tancoch, ktoré si strihli v prestávke medzi natáčaním. Prirodzene, nechýbali klasické havajské kostýmy. Vršok z bikín a dlhá trávová sukňa obom herečkám veľmi pristali!

Na začiatku ich „predstavenia“ im robili spoločnosť plnoštíhle, nie najmladšie dámy, ktoré zrejme vystrašili nejedného člena štábu. Nakoniec však mali obe herečky pódium len pre seba a predviedli svoje maximum. O víťazke nakoniec rozhodlo publikum potleskom. Silnejší aplauz nakoniec zaznel pri mene Nicole Kidman, a tak sa stala víťazkou ona. Ktorá sa viac pozdáva vám?

Jennifer s Nicole na Havajských ostrovoch natáčajú spoločný film, romantickú komédiu Just Go With It. Pred kamerami sa stretli prvý krát, ale hneď si náramne porozumeli. „Naozaj sa k sebe majú a vyzerajú ako úplne najlepšie kamarátky. Medzi zábermi sú spolu, smejú sa, žartujú a bláznia sa,“ prezradil zdroj zo štábu. Uvidíme, či im kamarátstvo vydrží aj po skončení natáčania!



AKÉ ŠATY NOSIA NICOLE KIDMAN A JENNIFER ANISTON?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu