Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šešťdesiatnička Máziková priznáva: Opaľujem sa hore bez!

Eva Máziková na dovolenke. Zobraziť galériu (9)
Eva Máziková na dovolenke.

BRATISLAVA – Tá sa veru nezdá! Speváčka, ale aj výborná tanečnica, Eva Máziková (60) nie je žiadna hanblivka. Topky.sk zistili, že blondínka nemá problém zhodiť vrchný diel plaviek a opaľovať sa hore bez.

Leto si naplno užíva! Eva Máziková, ktorá niekoľko mesiacov predvádzala svoje tanečné umenie v markizáckej šou Let´s Dance 4, si momentálne vychutnáva oddych. Ako vás topky.sk nedávno informovali, na horúce mesiace si naplánovala hneď niekoľko dovoleniek.

Aj v týchto dňoch leňoší Eva pri vode. Spolu s mamou si v zahraničí vychutnávajú horúci piesok a slnečné lúče. A práve nim sa Máziková rada oddáva iba v Evinom rúchu. Ako nám totiž prezradila, nerobí jej problém zhodiť vrchný diel plaviek. Upozorňuje však, že si ich vyzlieka iba na niektorých miestach a za určitých podmienok.

„Hore bez sa opaľujem len v prítomnosti svojho manžela. Keď sme sami niekde na lodi, bez ľudí, tak ide vršok hneď dolu. Je to tak lepšie aj zo zdravotných dôvodov. Mokré plavky nie sú dobré,“ povedala nám Eva, ktorá podotkla, že sa na verejných plážach nevyzlieka. „Rozhodne nevystavujem svoje telo na obdiv nikomu,“ upozornila speváčka.

Fotografie z letných dovoleniek Evy Mázikovej si môžete pozrieť v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu