Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Máziková natrepaná v overale: Nemohla som dýchať ani čúrať!

Eva Máziková Zobraziť galériu (9)
Eva Máziková

BRATISLAVA – Mix mačacej ženy a Rihanny! Finalistka Let´s Dance 4 Eva Máziková (60) sa v poslednom kole predviedla v extrémne obtiahnutom flitrovanom outfite. Vzhľadom na jej vek to chcelo riadnu dávku odvahy. Hoci nám speváčka po prenose prezradila, že sa v overale cítila komfortne, predsa len jej čosi prekážalo.

Herečka a speváčka Eva Máziková sa v poslednom kole predviedla v kostýme, ktorý obopínal celé jej telo. A to chcelo naozaj guráž, pretože takýto overal si na seba nenavlečie len tak hocijaká žena, pokiaľ nemá správne krivky. Ako sme sa však mohli presvedčiť, Eva sa napriek menším nedostatkom svojej postavy nehanbila a ukázala, že aj v šesťdesiatke vie vyzerať príťažlivo.

„Hoci som sa v ňom cítila výborne, v kostymérni ma do toho tak zaviazali, že som nemohla dýchať. Dokonca ani čúrať som nemohla,“ so smiechom prezradila Máziková, ktorá počas tanečnej šou schudla zhruba 9 kíl. „Ale ja to hneď aj rýchlo priberiem,“ vidí skepticky otázku udržania štíhlejšej línie blondínka.

Na jedálniček si však dáva  pozor. „Musím povedať, že doobeda jem len ovocie a poobede si dám šalátik s rybičkou. Ja jem veľmi málo,“ povedala Máziková, ktorá vraj diétu nikdy nedržala. „Cvičím a bicyklujem,“ priblížila Eva to, aké má športové aktivity.

Porovnajte si fotografie Evy Mázikovej a Nely Pociskovej. Obe sa totiž v poslednom kole Let´s Dance predviedli v obtiahnutých overaloch. Pozrite si našu GALÉRIU!

Ako vyzerá Nela Pocisková vo futbalovom drese a čo si myslí o futbale? Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Eva Máziková o chudnutí a obtiahnutom overale.



Ako sa stará o svoju postavu Eva Máziková


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu