Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mázikovej okázalý luxus: Účet za leto? 50 tisíc €!

Eva Máziková a jej nemecký manžel Zobraziť galériu (3)
Eva Máziková a jej nemecký manžel

BRATISLAVA – Doprajú si blahobyt! Eva Máziková (60) si so svojím nemeckým manželom počas leta poriadne vyhodí z kopýtka. Topky.sk zistili, že speváčka, ktorá zažiarila v markizáckej šou Let´s Dance 4, si bude užívať ako kráľovná.

Eva Máziková je napriek svojmu veku plná energie. Vôbec sa netají tým, že si život vychutnáva naplno. Užívať si chce aj počas leta. Ako sme totiž zistili, plánuje si vyraziť spolu s manželom na pekne drahé a luxusné dovolenky.

Ako prvé má na muške Taliansko. „Chystáme sa na loď. Po palube sa premávam iba v jednom uteráku. Na telo si niečo hodím až vtedy, keď ideme večerať. Takýto výlet si robíme tak 4 až 5-krát do roka. Hlavne v letných mesiacoch,“ prezradila pred niekoľkými dňami topkám blondínka. Manželský párik za jedno takéto dobrodružstvo zaplatí približne 3 000 eur. 

Tým sa však Mázikovej potulky svetom nekončia. „V októbri alebo v novembri ideme loďou okolo sveta. Chceme navštíviť aj ostrov Bora Bora,“  povedala speváčka. Výlet luxusnou zámorskou loďou stojí pre dve osoby od 4 000 do 40 000 eur v závislosti od dĺžky pobytu. Dvojica bude mať počas plavby k dispozícii takmer všetko, na čo si len spomenie. Napríklad niekoľko bazénov,  beauty salónov, tenisových kurtov, kín, galérií, obchodov, reštaurácií, divadiel a dokonca aj kasíno.

Dôvod, prečo Máziková uprednostňuje dovolenku so svojou polovičkou, je jednoduchý. „S babami mi stačí nejaké dvojdňové wellness. S manželom chodím aj kvôli tomu, že to zaplatí,“ smeje sa speváčka, ktorá si to vie skvelo zariadiť. Veď letné výlety pre dvoch sa môžu po zrátaní všetkých nákladov vyšplhať aj na 50 tisíc eur, čo v starej mene predstavuje zhruba 1,5 milióna. A to rozhodne nie je málo. 

 

Sledujte TOPKY TV: Máziková o dovolenke, móde a o svojich investíciach.



Eva Máziková na prehliadke FnF


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu