Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Máziková šokuje: Aj tak som chcela byť kráľovnou!

Eva Máziková Zobraziť galériu (4)
Eva Máziková

BRATISLAVA - Očakávala víťazstvo! Eva Máziková (60), ktorá skončila v tanečnej šou Let´s Dance na druhom mieste, mala vyššie ambície. Hoci titul dopriala aj svojej oveľa mladšej súperke Nele Pociskovej (19), topky.sk prichytili speváčku, ako priznáva, že po korunke nesmierne túžila.

Energická a vždy dobre naladená Eva Máziková skončila v štvrtej sérii tanečnej šou na druhom mieste. Hoci jej uniklo víťazstvo iba o vlások, so šou sa lúčila s úsmevom na perách. „To nie je Let´s Show, ale Let´s Dance. Takže som ani náhodou nečakala, že vyhrám. Dokonca ani to, že  sa tak ďaleko dostanem" tvrdila Máziková, ktorá vraj vôbec nebola sklamaná.

Zvrat však nastal v momente, keď sa vypli kamery. Pri rozlúčke s Jozefom Bednárikom totiž Eva na predsedu poroty vyletela. „Aj tak som chcela byť kráľovnou, ale nedá sa to,“ spustila Máziková, ktorá však vzápätí celú situáciu obrátila na humor. S úsmevom totiž dodala: „Nie, dobre ste rozhodli. Ďakujem za každé jedno slovo. Nela si to zaslúžila.“ Faktom však ostáva, že v kútiku duše speváčka naozaj rátala s víťazstvom.

„Pripravila som prekvapenie pre Nelku, ak by to dopadlo inak. Mala som totiž nachystanú jednu korunku v taške, ktorú by som jej v takom prípade nasadila na hlavu, pretože v mojom srdiečku bola práve ona víťazkou,“ prezradila svoj úmysel Máziková, ktorá je presvedčená o tom, že teraz je korunka na správnej hlave. „Rozumeli sme si ako mama s dcérou. Veľmi som sa tešila z toho, že vyhrala práve ona,“ uzavrela.

 

Sledujte TopkyTV: Eva Máziková po finále tanečnej súťaže.



Eva Máziková vo finále Let´s Dance


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu