Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Švajdu museli stiahnuť z obrazu: Tržná rana na tvári!

Patrika Švajdu v Televíznych novinách zopár dní neuvidíme. Zobraziť galériu (5)
Patrika Švajdu v Televíznych novinách zopár dní neuvidíme.

BRATISLAVA/TERCHOVÁ – Nemôže moderovať! Topky.sk zistili, že Patrik Švajda (37) musí na pár dní zmiznúť z televíznych obrazoviek. Príčina?! Nepríjemná rana na tvári!

Vďaka tržnej rane, ktorá mu „zdobí“ tvár, pôsobí ako bitkár. A práve z toho dôvodu sa nemôže objaviť v markizáckych Televíznych novinách. Ako sme sa od Švajdu dozvedeli, zranenie sa mu stalo v sobotu - počas športu.

„Podarilo sa mi to pri hlavičkovom súboji na futbalovom turnaji v Terchovej,“ vysvetlil nám moderátor. Tržná rana mala podľa jeho slov asi tak tri centimetre a vyžiadala si chirurgický zákrok. „Zašil mi to chirurg. No stále je to podliate krvou,“ povedal včera topkám nešťastný Švajda.

Náplasťou na jeho zranenie by mu mohla byť aspoň predĺžená dovolenka. Patrik mal totiž včera večer vysielať, no nestalo sa tak. Po boku Martiny Šimkovčovej sa napokon objavil Jaroslav Zápala, ktorý zväčša tvorí moderátorskú dvojicu s Mariannou Ďurianovou. „Do stredy to vezme niektorý z mojich kolegov. Ja mám potom ešte celý týždeň voľno,“ poznamenal moderátor, ktorý sa len pred pár dňami vrátil z Turecka, kde spoločne so synmi oddychoval celých sedem dní.

No ani tam ho neobchádzala smola. Na dovolenke si zvykol s chlapcami zahrať futbal a tenis, čo si zasa odniesla jeho noha. „Žiaľ, už nemám šestnásť rokov," zavtipkoval moderátor na záver.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu