Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tajnostkárka Puškárová: Ani Švajda o nej nevie všetko!

Zlatica a Patrik Zobraziť galériu (5)
Zlatica a Patrik

BRATISLAVA – Žijú pod jednou strechou, majú spoločného syna, no aj tak si nehovoria o všetkom! Čo nevie o mamičke Zlatici Puškárovej (32) ani jej partner Patrik Švajda (37)?

Patrik a Zlatica tvoria pár už niekoľko rokov. Bývajú v spoločnom byte, majú rovnakú prácu a najnovšie ich spája už aj nedávno narodený syn Leonard. A hoci sa môže zdať, že má jeden o druhom dokonalý prehľad, nie je tomu úplne tak.

To sa nám potvrdilo vtedy, keď sme sa Patrika spýtali, ako to vyzerá so Zlaticiným návratom do práce. „Nie, žeby som vám to nechcel povedať, ale ja to naozaj netuším,“ prekvapil nás neinformovanosťou o svojej partnerke Švajda, pričom svoje slová ešte umocnil vyjadrením: „Ja o ničom neviem, je to Zlatkina záležitosť.“

Je otázne, kedy uvidíme moderátorku opäť na obrazovke. Nie je však vylúčené, že plavovláskina materská dovolenka nebude dlho trvať. Dôkazom tohto tvrdenia môže byť aj fakt, že sa Puškárová objavovala pred kamerami aj v pokročilom siedmom mesiaci tehotenstva. Skrátka, svoju prácu miluje. A ako sme sa najnovšie dozvedeli, v "politickej" kondícii sa udržuje aj po pôrode. „Stále zostáva v dianí, je to predsa jej práca,“ prezradil Patrik.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu