Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Puškárovej odchod z pôrodnice: Minisukňa a vysoké podpätky!

Patrik si prišiel vyzdvihnúť svojich najmilších Zobraziť galériu (8)
Patrik si prišiel vyzdvihnúť svojich najmilších

BRATISLAVA – Návrat domov! Moderátor Patrik Švajda (37) dnes opäť raz navštívil bratislavskú nemocnicu v Ružinove. Neprišiel však na návštevu, ale vyzdvihnúť si syna Leonarda a partnerku Zlaticu Puškárovú (32). Tá opúšťala brány pôrodnice v mini sukni a vysokých podpätkoch.

Len pred piatimi dňami porodila Zlatica svoje prvé dieťa - syna Leonarda. Hrdým otcom je jej dlhoročný partner Patrik Švajda, ktorý sa zo svojho v poradí už tretieho syna neskutočne teší. Príjemnú novinku stihol aj patrične osláviť. Teraz však už prichádzajú na rad rodičovské povinnosti. 

Keďže Patrik má dvoch synov z prvého manželstva, starostlivosť o deti pre neho nie je nič nové. „Rodičovské povinnosti ma sprevádzajú už dlhšie, takže sa niet čoho báť. Mám syna, ktorý má 15 rokov, ďalší má 9. A teraz k nim pribudol tretí," reagoval hrdý otec na otázku, či sa bude vedieť o malé dieťa postarať.

Sympatický moderátor sa neobáva, že počas desiatich rokov "prestávky" na niečo zabudol. „Pre prípad, že by sa niečo také stalo, máme dosť skúsených pomocníc. Napríklad jedna babka, druhá babka," povedal s radosťou v hlase Patrik. „Určite by to nemal byť problém," dodal na záver.

Štýlové mamičky

Žena má byť pekná za každých okolností. Aj po pôrode! Zlatica by pokojne mohla byť toho dôkazom. V krátkej sukni, vysokých podpätkoch a jemným mejkapom vyzerala tak, ako sa na správnu dámu patrí.

Možno čerpala inšpiráciu u ostatných prominentných mamičiek. Veď Zuzana Belohorcová, ktorá porodila dcéru Salmu tiež len pred pár dňami, stavila na latexové nohavice a bezchybnú manikúru. Pred rokom sa Andrea Verešová po pôrode syna Daniela Tobiáša predviedla v minišatách a čižmách na vysokých opätkoch podobne, ako dnes Zlatica. Avšak Dara Rolins si ako jediná ťažkú hlavu z oblečenia nerobila. Pôrodnicu spolu s dcérou Laurou opúšťala v teplákoch.

VIDEO: Zlatica Puškárová a Patrik Švajda pri odchode z pôrodnice.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu