Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

To bola búrka! Lady Gaga sa váľala po pódiu – ako zmoknuté kura!

Lady Gaga sa na javisku odviazala za dažďa Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga sa na javisku odviazala za dažďa

NEW YORK – Neodradil ju ani prudký lejak! Zdá sa, že americká speváčka Lady Gaga (24) nepatrí medzi rozmaznané hviezdy s maniermi. Jej posledné vystúpenie totiž neprerušila ani poriadna búrka – Gaga mokré javisko utierala vlastným outfitom... A s vlasmi ako po výbuchu!

Fanúšikov opäť nesklamala! Popová diva svoje malé príšerky, ako nazýva prívržencov vlastnej hudby, uchvátila na včerajšom koncerte v srdci Veľkého jablka. Pod taktovkou realizátorov šou NBC Today sa predstavila na námestí Rockefeller Plaza, kam sa na ňu prišiel pozrieť až osemnásťtisícový dav. A ten mal dôvod burácať aj počas intenzívneho dažďa!

Lady Gaga počas nakrúcania odspievala viacero skladieb, v ktorých predviedla hneď niekoľko kostýmových variácií. Prietrž mračien ju zastihla v okamihu, keď mala na sebe široké čierne nohavice a čipkovanú podprsenku. Ani vyzývavý outfit však jej šou nezastavil, práve naopak – blondínka sa na dlážke vlnila jedna radosť. Až tak, že v závere jej premočené vlasy v istých pózach stáli dupkom!

Povráva sa, že kontroverzná hviezda opäť rozdúchala plameň vášne vo vzťahu s bývalým priateľom Lucom Carlom. Túto informáciu priniesol americký magazín People: „Prvý album Lady Gaga je celý o ich vzťahu. Skladba You and I je o tom, ako sa k sebe vrátili. Sú opäť zamilovaní.“ Dvojica sa spolu po prvýkrát od rozchodu objavila minulý mesiac na bejzbalovom zápase. Ktovie, ako dlho im láska vydrží tentoraz!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu