Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Lady Gaga sa pozornosti nevie nabažiť: Na bejzbale iba v bielizni!

Lady Gaga provokuje už aj na bejzbale Zobraziť galériu (24)
Lady Gaga provokuje už aj na bejzbale

NEW YORK – Je závislá na popularite? Zdá sa, že popová hviezda Lady Gaga (24) už nevie, čo znamená hrať druhé husle. Ťažko si inak vysvetliť jej výstredný outfit, ktorým šokovala na nedávnom bejzbalovom zápase – v hľadisku sa pretŕčala ako doma v spálni... Polonahá!

V popredí za každú cenu! Zatiaľ čo iné hviezdy svetového formátu sa na športových podujatiach snažia svojím outfitom a povzbudzovaním zapadnúť, Lady Gaga fandí spôsobom sebe vlastným. Excentrická speváčka sa o poriadny rozruch postarala na zápase svojho obľúbeného tímu New York Yankees proti mančaftu New York Mets. Viac ako samotná hra totiž zraky bejzbalových nadšencov zamestnávalo niečo iné – sporo odetá Gaga v čiernej súpravičke!

Ako poriadne odviazaná športová fanúšička! S takým imidžom sa kontroverzná Američanka zabávala na tribúne, kde tento týždeň popíjala pivo a vrtela zadkom počas prestávok. Bez divokej vlasovej kreácie či tvárovej masky tentoraz vsadila na jednoduchosť. Na čiernu podprsenku a nohavičky si prehodila už len rozopnutý yankeeovský dres. O pozornosť médií aj skandujúcich mladíkov mala okamžite postarané!

Aj keď Yankees nakoniec zápas prehrali, Lady Gaga si svoje chvíľky na VIP balkóne vychutnávala naplno. S kamennou tvárou neobstála ani pri americkej srdcovke God Bless America – predtým ako si pravú ruku priložila na hruď, podprsenku a ňadro v nej detailne obnažila!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu