Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Lady Gaga v topánkach na zabitie: Rozpleštila sa na všetky štyri!

Lady Gaga chôdzu na krkolomných topánkach nezvládla Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga chôdzu na krkolomných topánkach nezvládla

NEW YORK – Zradila ju vlastná extravagancia! Americká speváčka Lady Gaga (24) sa opäť na vlastnej koži presvedčila, že vytŕčať z radu za každú cenu sa nevypláca. Naposledy kruto doplatila na svoje obľúbené „kopytá“ – v topánkach bez opory päty sa doslova zosypala na zem!

Balansovanie na špičkách nôh nezvládla! Hoci sa popová hviezda v krkolomnej obuvi neobjavila v spoločnosti po prvý raz, zdá sa, že na hrubé platformy si ešte zďaleka nezvykla. Chýbajúca časť opory na polovici chodidiel sa jej totiž v utorok postarala o poriadny trapas. Len čo Lady Gaga vystúpila z lietadla, rozpleštila sa na dlážke v nelichotivej póze. A paparazzi boli pri tom!

Spredu čižmy až takmer po rozkrok, zozadu dlhočizná sukňa! Nech sa už výstredná speváčka na newyorkskom letisku predvádzala v čomkoľvek, tentoraz šliapla poriadne vedľa. A to doslova! Bizarný outfit z návrhárskej dielne Noritaka Tatehana totiž evidentne nie je určený na bežné nosenie. Lady Gaga vďaka nemu pripomínala len akéhosi grambľavého kyborga zo zlého sci-fi filmu. A to aj napriek tomu, že divokú parochňu a latexovú podprsenku tentoraz nechala doma – vystačila si so šatkou à la Edita Sipeky!

Aj keď nad spomínaným spoločenským faux-pas by väčšina celebrít len mávla rukou, u Lady Gaga nejde o maličkosť. Ako sa totiž nedávno otvorene priznala, pri prezentácii svojej osobnosti neváha zájsť do extrému. Počas náročných vystúpení vraj pre celkový dojem zanedbáva aj pitný režim: „Ja dokonca na javisku ani nepijem vodu, chcem aby sa publikum sústredilo na fantáziu mojej hudby.“ Nad jej kolapsovými stavmi počas koncertov sa tak viac čudovať netreba!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu