Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Z Lady Gaga je nevesta na ocot: Tá sa snáď nikdy nepoučí!

Lady Gaga ako nevydarená nevesta opäť dvíhala obočia Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga ako nevydarená nevesta opäť dvíhala obočia

NEW YORK – Hlavou proti múru! Hoci jej posledné dva pokusy vytŕčať z radu verejnosť odsúdila, americká speváčka zostáva extravagancii verná. Čo na tom, že šialenými kreáciami už každého nudí? Lady Gaga (24) vytiahla zo skrine obľúbenú klasiku – podprsenku a krkolomné platformy. Takto naháňa ženíchov?!

Popálila sa, no neodradilo ju to! Lady Gaga si spŕšku kritiky vyslúžila presne pred týždňom, keď na bejzbalový zápas prikvitla polonahá. Fanúšikovia jej vtedy zazlievali, že si športový zážitok nevie vychutnať v úzadí, a tlačí sa tam, kde ju podľa nich vôbec netreba. Po prešľape v spodnej bielizni však prišiel na rad ešte horší scenár. Popová hviezda doplatila na lásku k vysokánskym platformám – neudržala rovnováhu a zosypala sa rovno na zem.

Dva trapasy po sebe však pre ňu zďaleka nie sú dostatočným ponaučením. Lady Gaga si totiž už v piatok vykračovala po newyorskom letisku vo vytŕčajúcej podprsenke a v povestných „kopytách“. Nebezpečné topánky bez opory päty z návrhárskej dielne Noritaka Tatehana tentoraz predviedla v bielej farbe, aby ladili s dlhou sukňou z priehľadného tylu. S podivným svadobným imidžom však speváčka príliš nenadchla – pred oltárom by po jej boku nejeden chlap vzal radšej nohy na plecia. Zdá sa však, že predstavu rodinného života si Lady Gaga v hlave zatiaľ ani nepripúšťa. Ako nedávno prezradila v istom rozhovore, samotná myšlienka, že by mala raz dieťa, ju momentálne doslova desí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu