Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Brad Pitt konečne bez brady: Je opäť fešákom?!

Brad Pitt si konečne upravil zarastenú tvár Zobraziť galériu (10)
Brad Pitt si konečne upravil zarastenú tvár

LOS ANGELES – Imidž zarasteného bezdomovca konečne hodil za hlavu! Aj keď si americký herec Brad Pitt (46) vďaka svojej brade vyslúžil nemálo kritiky, zanedbaný vzhľad mu vydržal pomerne dlho. Podľa čerstvej fotografie sú však tieto časy minulosťou – jeho tvár už zdobí sexi strnisko!

Nie zálesák, ale zrelý muž! Tak po dlhšom čase opäť pôsobí otec šiestich ratolestí, ktorý sa v uliciach Los Angeles objavil s upraveným zovňajškom. Fúzov sa však nezbavil úplne. Na najnovšom zábere, na ktorom šoféruje a telefonuje zároveň, pôsobí ako neoholený drsňák.

Ktovie, čo na takúto zmenu hovorí Bradova dlhoročná partnerka Angelina Jolie, ktorá ho počas lovu paparazzov sprevádzala v aute. Tá totiž na adresu jeho brady nikdy nešetrila chválou a dokonca médiám prezradila, že si ju zamilovala aj na dotyk. Herec bol podľa blízkeho zdroja niekoľkokrát rozhodnutý svoj porast skrátiť alebo úplne oholiť. No ona ho zakaždým odradila!

Zaujímavosťou je, že podľa zákulisných informácií si Brad nevkusnú bradu pestoval kvôli významnej filmovej úlohe. Malo ísť o rolu britského bádateľa v dráme s názvom The Lost City of Z. Tieto špekulácie však niekdajší sexsymbol Hollywoodu nakoniec vyvrátil: „Je to z nudy. Neexistuje žiaden iný dôvod.“ Dúfajme, že nový imidž mu vydrží čo najdlhšie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu