Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Nemožný Ozzy Osbourne: Vodičák urobil na 20. pokus!

Ozzy Osbourne Zobraziť galériu (6)
Ozzy Osbourne

LOS ANGELES - Vytrvalosť ruže prináša i rockovým veteránom. Dôkazom je metalová legenda Ozzy Osbourne (61), ktorému sa po devätnástich neúspešných pokusoch podarilo konečne zložiť vodičské skúšky a získať vlastný preukaz.

Ozzy ale nechápe, prečo sa od neho nikto nechce nechať zviesť, aj keď už má papiere. Rocker to povedal pre augustové vydanie magazínu FHM.

Osbourne, ktorý má za sebou haváriu na štvorkolke, prežil drogovú a alkoholovú závislosť, psychicky sa zrútil a ešte k tomu je známy hypochonder, sám priznal, že pri minulých neúspešných pokusoch zložiť vodičské skúšky "bol stále opitý, sfetovaný alebo niečo podobné".

Pred jednou skúškou bol dokonca tak nervózny, že si od doktora nechal predpísať lieky na upokojenie. "Keď som potom mal pri jazde odbočiť, jednoducho som zaspal," vysvetľuje britský muzikant svoje problémy. Keď sa neskôr zase prebral, bol už učiteľ autoškoly preč. "Nechal mi tam len napísanú správu: Pán Osbourne, na skúške ste, bohužiaľ, prepadli. Odporúčal by som vám, aby ste týmto autom už ďalej nešli," dodáva starnúca, ale stále čulá legenda.

Ozzy sa narodil ako John Michael Osbourne v anglickom Birminghame. V škole ho obmedzovala dyslexia, kvôli ktorej v dospelosti nedokázal plnohodnotne pracovať. Nakoniec sa mu so skupinou Black Sabbath splnil sen o dráhe rockovej hviezdy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu