Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Versačeho tričko vydražené!

BRATISLAVA - Ďalší parádny kúsok sa dostal do našej dražby! Finalista kontroverznej reality šou TV Markíza Mojsejovci František Versače Kabrheľ (28) daroval do aukcie tričko so svojou podobizňou. Dnes o 12.00 hod. bola dražba ukončená!

Vyvolávacia cena je 500,- Sk.
Vydražená cena: 1700,- Sk


Aukciu spostredkúva internetový portál Zoznam.sk a denník Nový Čas prostredníctvom portálu Bleskovky.sk. Ak si chcete vydražiť tento unikátny dražiteľský kúsok, stačí poslaľ SMS v tvare BLESK SUMA na číslo 6301 (ak napríklad ponúkate za tričko 5000 Sk, pošlete SMS v tvare BLESK 5000 na číslo 6301). Návratná správa vám prezradí, či ste sa stali majiteľom ceny práve vy alebo vás niekto predbehol. Jednou SMS môžete zvýšiť cenu o maximálne 500 Sk. Ak chcete zistiť aktuálnu cenu trofeje, zašlite SMS v tvare BLESK STAV na číslo 6301. Celý výťažok z aukcie sa všetci finalisti reality šou rozhodli venovať na pomoc deťom do destekého domova. Dražiť túto cenu môžete do štvrtka 7. júla.

UPOZORNENIE
Odoslaním ponuky z telefónu účastník dražby súhlasí s podmienkami súťaže a zaplatenie pnúknutej ceny je záväzné v prípade, že jeho ponuka je v čase uzavretia dražby najvyššia. Cena návratnej správy je 10 Sk bez DPH. Službu prevádzkuje Zoznam Mobile, s.r.o.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu