Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mojsej Rášovi: Dostaneš odškodné!

Milan Ráš Schmidt
Milan Ráš Schmidt

BRATISLAVA - Neobíde naprázdno! Aj keď Milan Ráš Schmidt (47) dva milióny z vrecka manželov Mojsejovcov nezískal, predsa mu len čosi kvapne. V poslednom priamom prenose reality show mu to naznačil aj Braňo Mojsej (37) tesne po vyhlásení víťaza.

"Neboj sa, aj ty niečo dostaneš. Hoci o čosi menej než Model, ale dostaneš," šepol mu do ucha, pričom si neuvedomil, že mikrofón má stále zapnutý. O akých peniazoch to hovoril?

Po tom, ako manželia Mojsejovci vyhlásili za víťaza kontroverznej reality show Pavla Modela Petríka (23), druhému superfinalistovi Jožovi Rášovi zamrzol úsmev na tvári. Do nedeľňajšieho finále vstupoval s nádejou, že sľúbené dva milióny získa on.

Neúspech v najdôležitejšom momente celej reality show Ráš len ťažko prehĺtal, a kým si Model vychutnával svoj triumf, Braňo Mojsej utešoval miláčika divákov slovami: "Aj ty ešte niečo dostaneš ako odškodné. Bude to síce menej ako dva milióny, ale dostaneš..."

Aké peniaze sľuboval Braňo nešťastnému Rášovi? "Pripravujeme päť žalôb na produkčnú spoločnosť Jam Film 1999. Týkajú sa predovšetkým falšovania výsledkov esemeskového hlasovania a poškodzovanie mena. Zaoberá sa tým náš právnik a dáva dokopy podklady," vysvetlil zmysel svojich slov Braňo Mojsej.

Zdá sa, že zostava M 12 spolu s výstrednými košickými milionármi bude chcieť od Jam Filmu vytĺcť peknú kôpku peňazí, ktorej výška by sa podľa nich mala pohybovať v astronomických výškach. Ráš však popiera, že by mu išlo len o peniaze: "V prvom rade by som chcel, aby vyšla najavo pravda, kto je za to všetko zodpovedný a nech znáša následky." Ak by mu súd predsa len nejaké odškodné odklepol, mohol by si splniť svoj dávny sen o motorke, ktorý sa mu v nedeľnom superfinále rozplynul ako dym.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu