Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Horolezkyňa: Bolo to pod moju úroveň

Chlapi jej pozerajú od krku nižšie. Zobraziť galériu (4)
Chlapi jej pozerajú od krku nižšie.

Hovorí o sebe, že je exhibicionistka. Hoci fantáziu mužov dráždila v plavkách, najsilnejšie zbrane vraj v boji o dva mojsejovské milióny využiť nechcela. Zuzana Péliová (18), ktorú Slovensko už niekoľko mesiacov pozná pod prezývkou Horolezkyňa, či pod menej lichotivým označením - falošný Žolík.

Plánujete nejako využiť popularitu získanú v Mojsejovcoch?

Rada by som, ale v mojom prípade je to obmedzené školou. Dúfam, že sa mi podarí uzavrieť tretí ročník gymnázia a o rok ma čaká maturita. Teraz musím najmä pekne sedieť na zadku a učiť sa. No určite by som to chcela nejakým spôsobom využiť. Rada sa predvádzam, preto sa túžim naďalej pohybovať v tejto brandži.

Myslíte šoubiznis?

Áno. Spoznala som kopec ľudí, ktorí majú veľa tvorivých nápadov.

Máte aj nejaké konkrétne ponuky?

Zatiaľ nie, ale potešili by. Boli mi naznačené určité veci, že som zaujímavý typ...

Väčšinu ľudí by od účasti v Mojsejovcoch odradilo už len zistenie, že v jednej miestnosti museli spať cudzí muži s cudzími ženami. Vás to nenaplašilo?

Absolútne nie. Z jedného logického dôvodu. Od malička som chodila na rôzne preteky, robila som napríklad orientačný beh, a počas takejto súťaže sa prespáva v telocvičniach, všetci na jednej hromade... Cvičila som tiež gymnastiku, a tam sme boli tiež chlapci s dievčatami v jednej šatni. U Mojsejovcov to bol pre mňa luxus v porovnaní s tým, na čo som bola zvyknutá.

Na Pereši sa stretlo dvanásť rozdielnych ľudských typov. Vy ste predstavovali mladú sexi dievčinu... Snažili sa vás v rámci zákulisných machinácií nahovárať, aby ste sa dajme tomu viac poodhalili...? Nerozmýšľali ste vy sama o tom, že použijete svoje najsilnejšie zbrane?

Nikto ma na to nenahováral a ani ja sama som takýmito zbraňami nechcela útočiť. Že som sa vyzliekla v kúpeľni do plaviek, keď som sa išla sprchovať? To bolo vyzliekanie? Naozaj som sa vôbec nechcela takto prezentovať. Na moje bujnejšie prednosti upozornil Guru, keď vykríkol: "Zuza, ty máš ale kozy!" Tak pardón...

Ako reagujete na takéto poznámky?

Stretávam sa s tým dennodenne. Čo už? Zvykla som si. Dosť často sa mi stáva, že chlapi mi pozerajú od krku nižšie.

Nenapadlo vám, že skúsite svoje telo "predať"? Samozrejme, nemyslím na ulici...

Pravdupovediac, napadlo mi aj toto. Rozmýšľala som, ako z toho ťažiť, ale nemyslím si o sebe, že by som bola nejakým spôsobom krásna. Mám pocit, že som na modelku tlstá a najmä malá. Navyše trpím, keď mi nanášajú mejkap.

A čo takto, keby vám solídny fotograf dal solídnu ponuku na fotenie aktov?

To by som si musela veľmi dobre premyslieť. Je to chúlostivé. Keď si pozerám baby, ktoré sú nafotené tak, že nevidieť nič a v podstate vidieť všetko, tak sa mi to páči... Ale či by som to spravila? Neviem. Skôr nie.

Vyhlásili ste o sebe, že nie ste hanblivá...

To je pravda, ale toto je už niečo iné. Keď sa takto dá nafotiť pekná modelka, je to iné, ako keď to urobí tvár známa z obrazovky a odprezentovaná tak so svojím súkromím, ako som bola ja.

Ako dlho by ste to ešte u Mojsejovcov vydržali, keby vás Nora nedonútila odstúpiť?

Keby, keby... Na mňa bol posledné dva týždne vyvíjaný strašne veľký tlak najmä preto, že Nora upozorňovala na podozrivé výsledky. Pociťovala som to ako útok proti mne a bolo mi z toho zle. Keď sme sa vrátili vo štvrtok po tom, čo som vyhodila Ráša, strávila som pol dňa na záchode a zvracala od nervozity.

Nebyť škandálu okolo zmanipulovaných výsledkov, mali ste sa u Mojsejovcov fajn?

Áno. Som síce slobodomyseľný človek, ktorý potrebuje ku šťastiu voľnosť a pohyb, ale bola som ochotná bojovať ďalej. Najhoršie boli pre mňa prvé týždne, keď som si zvykala na to, že si nemôžem ísť zabehať, bicyklovať sa a ani liezť. Dovtedy som každý deň mala nejaký pohyb, a tým pádom aj dávku endorfínov do tela.

Mimochodom, ako je možné, že taká veľká športovkyňa a milovníčka prírody tajne fajčila? Bolo to len stresom zo súťaže?

(smiech) Áno, aj. Bolo to však aj tým, že keď sa polovica garáže vybrala von fajčiť, tak som sa pridala a už to išlo.

Každý vraví, že si z tejto súťaže niečo odniesol, nejaké ponaučenie, skúsenosť. Čo vy?

Dalo mi to v prvom rade to, že som bola rovnocenným súperom pre ľudí, ktorí mali o desať rokov viac skúseností. Museli sme sa naučiť tolerovať jeden druhého. Ja som bola odjakživa veliteľ, v triede som vždy mala hlavné slovo. Tu som sa musela naučiť byť ticho a počúvať druhých. Určitým spôsobom mi to dalo veľmi veľa, i keď ešte stále neviem presne čo.

Ste mladé, sympatické dievča, gymnazistka, normálna baba... Nebola účasť v Mojsejovcoch tak trochu pod vašu úroveň?

(dlhé mlčanie) Ťažko sa mi k tomu vyjadruje. Určitým spôsobom áno a určitým nie. Myslím, už tým, že sa tam človek prebojoval, tak dokazoval určitú úroveň...

V čom? Zdalo sa mi, že išlo o to, vybrať čo najväčších exotov, konfliktné typy a ľudí s románovou minulosťou...

Ja si to nemyslím. Každý z nás musel prejsť psychologickými testami, IQ testami, pohovormi... Ťažko povedať, že by tam bol niekto, kto absolútne nemá nič v hlave, je nejako pod úrovňou, psychopat... Nemohli si dovoliť pustiť tam takýchto ľudí.

Tak inak... SuperStar bola (prevažne) o speve, Miliónový tanec o tanci. Vy ste súťažili v tom, kto je silnejšia osobnosť?

A vy nepozeráte Mojsejovcov?

OK, nechajme to tak... Keď ste boli Žolíkom, Nora Mojsejová vám vraj nedovolila zapojiť sa do domácich prác...

Bolo to tak. Ráno som vstala a spýtala sa jej, či môžem pomôcť s varením. Ona, že nie, spraví si to sama. Ja jej na to, že nemám čo robiť, tak jej rada pomôžem. Ona ale, že je to jej kuchyňa, vyzná sa v nej, a nech radšej idem von. Pýtala som sa, s čím iným by som mohla pomôcť a ona, že s ničím...

V internetovom chate ste sa vyjadrili, že niektoré veci medzi vami, Norou a Braňom ostali nevysvetlené...

S Norou sme sa vo všeobecnosti nejako veľa nerozprávali. Nepoznám napríklad jej názor na mňa...

Z diplomatického hľadiska najťažšia otázka: Čo si myslíte o manželoch Mojsejovcoch?

Diplomatická odpoveď: Myslím si, že sú to ľudia, ktorí majú vlastný životný štýl, filozofiu a svojský spôsob prezentácie. Žijú úplne inak ako ja.

Aký plán ste mali v prípade víťazstva s dvomi miliónmi?

Určite by som si odložila niečo na vysokú školu, niečo dala rodičom, pretože ocko prišiel na dva roky o prácu a momentálne pociťujeme nedostatok. Sestrám by som nakúpila kopec vecí. Mojím celoživotným snom je cestovať po svete, takže tam by išiel zvyšok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu