Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Cruise si zaspieval s Fergie: Tom, herectvo ti ide lepšie!

Tom Cruise na pódiu s Fergie Zobraziť galériu (8)
Tom Cruise na pódiu s Fergie

LONDÝN - Kto by to o ňom povedal! Známy americký herec Tom Cruise (47) sa odviazal na koncerte populárnej kapely Black Eyed Peas v Londýne. Počas hitu I Gotta Feeling vybehol na pódium a so širokým hollywoodskym úsmevom zanôtil časť skladby. Tom, nechceš sa prihlásiť do Superstar?

Cruise nezostal len pri speve! Speváčke Fergie totiž chvíľu družne niečo šepkal do ucha. Žeby sa pýtal na slová pesničky? Hviezde filmov série Mission: Imposibble, Posledný samuraj či Valkýra sa na pódiu evidentne páčilo. Na svojom speve by však mal Tom ešte chvíľu popracovať, pretože nie vždy sa trafil do tónu. Nikomu to však neprekážalo a zábava gradovala.

Zväčša rezervovaný Tom z času na čas vie prekvapiť spontánnosťou, ktorá ale nie vždy nájde pochopenie u verejnosti. Dlho sa v USA na videoblogoch parodovalo jeho rozšafné vystupovanie v talkshow Oprah Winfrey. Počas nej fyzicky stvárňoval svoje šťastie z lásky k herečke Katie Holmes.

Jeho nepríčetne veselá mimika a skákanie po gauči vtedy vyznelo dosť trápne. Najmä keď sa časom ukázalo, že pán Dokonalý nútil Katie vstúpiť do scientologickej cirkvi, je chorobne žiarlivý a najradšej by ju videl doma za sporákom. Hoci je ich manželstvo v kríze, Tom sa navonok naďalej tvári, že je všetko v poriadku. Jeho krátka vsuvka na koncerte Black Eyed Peas toto zdanie tiež podporuje.

Tom Cruise na koncerte BEP, jeho vystúpenie začína v čase 3:53



Tom Cruise v talkshow Oprah Winfrey



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu