Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Angelina Jolie tiahne pred oltár: Požiadala Brada o ruku!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (19)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

BENÁTKY – Už je súca na vydaj! Hoci sa Angelina Jolie (34) vo vzťahu s partnerom Bradom Pittom (46) dlhý čas trápila kvôli vážnej kríze, zdá sa, že v nej opäť skrsla povestná iskra. Zamilovaná až po uši údajne túži svoju lásku spečatiť pred oltárom... A tak pred Bradom pokľakla na koleno!

Tlačí ho do chomúta! Na hollywoodsku krásku, ktorá v týchto mesiacoch natáča v Benátkach snímku The Tourist, zrejme doľahla romantická atmosféra. Talianske mestečko na vode jej totiž tak učarovalo, že v ňom dokonca rozdúchala vášeň k Bradovi. Hoci ich vzájomné spolužitie média už niekoľkokrát doslova pochovali, momentálne je všetko úplne inak. Angelina myslí len na jedno – kedy svojmu vyvolenému konečne povie „áno“!

„Angelina sa do Brada opäť šialene zaľúbila – a chce to oficiálne potvrdiť tým, že sa zaňho vydá,“ prezradil interný zdroj americkému magazínu OK!. Ten takisto dodal, že nápad so svadbou pochádza len z herečkinej hlavy, a preto v tomto smere prevzala iniciatívu. Keď žiadosť o ruku od Brada neprichádzala, navrhla mu sobáš sama!

Medzičasom sa však v kuloároch začali šíriť klebety, že herecká dvojica chystá svadbu najmä kvôli šiestim ratolestiam, ktoré spolu vychováva. Najstaršie z nich si totiž už dobre uvedomujú, že ich rodičia netvoria manželský pár. V každom prípade však nepôjde o pompéznu ceremóniu so stovkami hostí. Obaja totiž túžia po intímnom obrade a predovšetkým po súkromí.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu