Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Drobová bez fantázie: Gabika, je to nuda! Toto sme už videli!

Gabika Drobová Zobraziť galériu (5)
Gabika Drobová

BRATISLAVA - Ako cez kopirák! Dramaturgička Gabriela Drobová (36) sa v spoločnosti objavuje pomerne často. Vždy štýlovo, sexi a draho nahodená. Nedávno však bola evidentne bez fantázie, pretože si na párty obliekla na vlas rovnaký outfit, aký mala zhruba pred desiatimi mesiacmi.

Markizácka plavovláska Gabriela Drobová si na oblečení vždy dala záležať. Na nedávnu párty, kde sa ochutnávalo exotické tropické ovocie, však prišla blondínka v outfite, ktorý sme už na nej videli.

V červených šatách na jedno ramienko oslňovala pred desiatimi mesiacmi na tlačovej konferencii k vtedajšiemu projektu Česko Slovenská SuperStar. Dokonca zvolila aj presne tie isté doplnky. Zlatá mini kabelka a sandáliky rovnakej farby nesmeli ani tento raz chýbať.

Ako sa zdá, ani známe osobnosti nemajú šatník prepchatý tisíckami kusmi oblečenia. A občas sa im stane, že si na seba oblečú to, čo už sme na nich videli. Ale zladiť sa tak isto od hlavy po päty sa stáva iba zriedkavo. Možno to chcelo iba viac kreativity. Ale proti vkusu žiaden dišputát.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu