Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dochrámaná Drobová: Takto dopadla po páde zo schodov!

Gabika Drobová s rukou v dlahe. Zobraziť galériu (10)
Gabika Drobová s rukou v dlahe.

BRATISLAVA – Poriadne si ublížila! Kreatívna producentka pripravovaného markizáckeho projektu Talentmania Gabriela Drobová (36) sa v pondelok nepekne zranila. Kvôli chvíľke nepozornosti skončila poriadne dochrámaná. Dokonca musela ísť na pohotovosť.

Gabrielu Drobovú sme stretli v pondelok na párty po premiére českej komédie Ženy v pokušení. Na akciu prišla s poranenou rukou, ktorú mala prikrytú šatkou. Dokonca aj krívala. Zisťovali sme, čo sa jej stalo. „Spadla som zo schodov. Keď som si pozrela, z koľkých som sa skotúľala, môžem byť šťastná, že si to odniesla iba ruka a kolená. Vôbec neviem, čo sa stalo. Zrejme som sa šmykla,“ tvrdila nám Drobová.

Dochrámaná plavovláska prišla aj na včerajšiu ochutnávku nového nápoja, ktorý je namixovaný z amazonského ovocia. Ruku už mala zafixovanú v plastovej dlahe. Zaujímalo nás, ako znela diagnóza. „V živote som nemala nič zlomené. Zrejme mám odštiepené z lakťovej kosti,“ povedala Gabika, ktorej po páde zo schodov pomáhali úplne cudzí ľudia. „Stalo sa mi to o tretej popoludní a nikto z mojich blízkych nebol poruke. Bola som v strašnom šoku. Pomáhali mi mladá Američanka a jej priateľ," dodala Drobová. Viac sa dozviete z videa!

Sledujte TOPKY TV: Drobová o páde zo schodov!



Gabika Drobová o zlomenej ruke


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu