Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Drobová sa nezdá: Chceš ma zbaliť pre svojho otca?!

Gabika Drobová Zobraziť galériu (9)
Gabika Drobová

BRATISLAVA/LUČENEC - Má šťastie na „týpkov“! Markizáčku Gabiku Drobovú (36) obťažoval minulý rok počas pražského kastingu do Česko Slovenskej SuperStar úchylák, tento rok ju zasa na kastingu Talentmanie v Lučenci balil 21-ročný mladík. Plavovláska ho však veľmi rýchlo schladila.

Záujemcovia o projekt Talentmania sa chcú presadiť za každú cenu. Okrem talentu vsádzajú podaktorí aj na svoj šarm či sebavedomie. Počas nedávneho kastingu v Lučenci napríklad jeden 21-ročný mladík smelo vyštartoval po kreatívnej producentke markizáckej šou Gabriele Drobovej.

„Mám jednu otázku. Ste slobodná?“ opýtal sa nečakane plavovlásky pred desiatkami ostatných účastníkov kastingu. Drobová sa však nedala zaskočiť a mladíkovi pohotovo s úsmevom kontrovala: ,,Zatiaľ som... ale pre teba určite pristará. Chceš ma zbaliť pre svojho otca?“

Na Gabikinu reakciu už mladý tanečník nemal čo povedať. Zahanbene si sadol k ostatným účastníkom kastingu a čakal, kým na neho príde rad, aby mohol predviesť, v čom má talent. Balenie žien to však rozhodne nie je.

Drobová má na podobných exotov šťastie. Minulý rok ju počas pražského kastingu do šou Česko Slovenská SuperStar obťažoval úchylák v kúpacej čiapke. Ten ju dokonca chytil za zadok a musela ho spacifikovať ochranka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu