Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Drobová sa vzrušila na verejnosti: Toto ju rozpálilo!

Drobová na tlačovej konferencii. Zobraziť galériu (14)
Drobová na tlačovej konferencii.

BRATISLAVA – Poriadne sa uvoľnila! Kreatívna producentka Markízy, Gabriela Drobová (36), sa včera pred desiatkami novinárov vyznala zo svojich pocitov. A to počas prezentácie medzinárodného projektu s názvom Talentmania. Bezprostrednou reakciou nielenže zaskočila, ale aj pobavila prítomných hostí. Čo vyviedla?

Po takmer roku sa opäť zišli kreatívne tímy dvoch televízii - slovenskej Markízy a českej Novy, aby predstavili novú Česko Slovenskú šou. Tentokrát budú oba národy od septembra do decembra zabávať Talentmaniou. Počas prezentácie projektu sa v bratislavskom luxusnom hoteli stal menší trapas Gabike Drobovej.

Keď sa totiž blondínky spýtal moderátor Leoš Mareš, aké má pocity z pripravovaného programu, doslova sa od nadšenia rozpálila. „Dobrý deň. Ja som veľmi vzrušená, veľmi sa teším,“ vyhŕklo z nej. Okamžite nastal v miestnosti šum, ktorý bol po chvíľke vystriedaný výbuchmi smiechu. Drobová ostala v pomykove a začala sa obzerať okolo seba, o čom sa môžete presvedčiť v našom videu pod článkom. 

Reakcia na Gabikine slová na seba nenechala dlho čakať. Český kreatívny producent Vít Pokorný sa spýtal vždy pohotovej Adely Banášovej, či je tiež vzrušená rovnako ako Drobová. „Neviem, či ako Gaba, ale relatívne dosť,“ povedala s úsmevom budúca porotkyňa.

Po tomto menšom rozptýlení sa už tlačovka niesla v serióznom duchu. Tvorcovia projektu oficiálne predstavili porotu. Medzi štvoricou odborníkov nebude chýbať osvedčený kat Paľo Habera, moderátorka Adela Banášová, česká topmodelka Alena Šeredová a režisér Zdeněk Troška. Divákov bude Talentmaniou sprevádzať Leoš Mareš. To, či sa po jeho boku objaví aj moderátorský kolega, zatiaľ tvorcovia taja.

Sledujte TOPKY TV: Drobová na tlačovej konferencii o svojom vzrušení!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu