Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexsymbol Maštalír: Vykašľal sa na ženy, zaujalo ho iné!

Tomáš Maštalír ako súdny znalec Dr. Ludsky Zobraziť galériu (7)
Tomáš Maštalír ako súdny znalec Dr. Ludsky

BRATISLAVA – Dosť bolo zlomených sŕdc! Herec Tomáš Maštalír (32) sa rozhodol nadobro skoncovať s povesťou sukničkára. Tá mu prischla vďaka postave gynekológa, ktorú stvárňoval v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. V súčasnosti ho už nezaujíma nežné pohlavie, ale niečo úplne odlišné!

V seriáli z nemocničného prostredia stvárnil Maštalír lekára, pre ktorého boli typické komplikované vzťahy s mnohými ženami. Po troch rokoch účinkovania v Ordinácii v ružovej záhrade mu zrejme začali prekážať posteľné scény a pravdepodobne mu vadila aj zlá mienka verejnosti. Preto sa rozhodol, že zo záletníka spraví hrdinu! 

Maštalír totiž presedlal do konkurenčnej Jojky, ktorá mu ponúkla hlavnú postavu v pripravovanom seriáli Dr. Ludsky. Jeho dej sa odohráva v kriminálnom prostredí a Tomáš stvárňuje súdneho znalca. Už dokonca začal s nakrúcaním. Ako sme zistili, zapotil sa pri ňom. „Vonku bolo horúco a keďže mal na sebe koženú bundu, pot z neho doslova tiekol,“ dozvedáme sa od zdroja.

Napriek tomu, že sa Maštalír v jojkárskom seriáli zbaví nálepky zvodcu žien, predsa len z jeho života nežnejšie pohlavie nezmizne úplne. „Nejakú ženu mať určite bude, no rozhodne nestvárni sukničkára,“ prezrádza náš zdroj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu