Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Maštalír vymenil Ordináciu za Profesionálov: Obletoval Krajčiovú!

Tomáš Maštalír na policajnej stanici Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír na policajnej stanici

BRATISLAVA – Z lekárskeho prostredia do policajného! Herec Tomáš Maštalír (31), ktorý je jedným z doktorov v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, si najnovšie vyskúšal v jojkárskych Profesionáloch úplne inú rolu.

Väčšina televíznych divákov si Tomáša Maštalíra spája najmä s rolou sympatického gynekológa Michala Gregora, ktorá mu „prischla“ v Ordinácii v ružovej záhrade. Najnovšie sa však u konkurenčnej televízie Joj musel vžiť do úplne inej postavy.  

Herec si zahral rolu neznámeho nápadníka seriálovej policajnej hovorkyne Scarlet Balážikovej, ktorú stvárňuje Helena Krajčiová. „Keď tvorcovia zbadali scenár, rozhodli sa práve pre Maštalíra,“ reagovala na margo Tomášovho účinkovania v jednej epizóde hovorkyňa televízie Joj Tatiana Tóthová. Ako ďalej v súvislosti s nedávnym nakrúcaním prezradila, herec sa na pľaci pri stvárňovaní postavy po celý čas výborne zabával.

Keďže sa Tomáš v Jojke očividne osvedčil, zaujímalo nás, či nezvažujú jeho obsadenie aj v iných seriáloch z dielne tejto televízie. „S hercami je to také nezávislé,“ reagovala neisto Tóthová. „Len oni sami sa totiž rozhodujú o tom, či sa im nejaká úloha páči,“ povedala diplomaticky, pričom nechala otázku ďalšej spolupráce otvorenú. Nechajme sa prekvapiť, či Maštalír niekedy v budúcnosti definitívne vymení doktorský plášť za nejakú policajnú uniformu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu