Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Judínyová prekvapuje: Nečakaný návrat k exmilencovi!

Erika a Mário sa od seba nepohli ani na krok Zobraziť galériu (6)
Erika a Mário sa od seba nepohli ani na krok

ŽILINA – Stará láska nehrdzavie! Moderátorka Erika Judínyová (38) má slabosť na svojho bývalého milenca - fotografa Mária Gottiho. Potvrdilo sa to na štvrtkovej párty, počas ktorej sa od seba ani na krok nepohli. Žeby si expartneri našli k sebe opäť cestu?!

Tvár markizáckej Smotánky na spomínaný žúr zavítala paradoxne len ako hosť. V ten večer by na prácu aj tak nemala čas. Spoločnosť jej totiž robil očividne spokojný a vysmiaty fotograf Mário Gotti. Ten sa po blondínke lepil, držal ju za ruku a ona sa tomu vôbec nebránila. Naopak, bolo jej to veľmi príjemné.

Spýtali sme sa teda plavovlásky, či sa vrátila k exmilencovi. „Nehnevajte sa, ale ja to komentovať nebudem,“ zareagovala Erika. Rovnako stručné vyjadrenie nám dal aj samotný fotograf. „Dohodli sme sa, že sa k tomu nebudeme vyjadrovať,“ poznamenal.

Keď sme Gottimu povedali, že máme fotografie, ako sa držia za ruky a okolo pása,  iba sa zasmial. „Bolo tam veľa ľudí. Tak sme sa držali preto, aby sme sa nestratili,“ dodal. Jeho vyjadrenie však vyznieva celkom smiešne. Ako sa totiž môžete presvedčiť na našich záberoch v GALÉRII, široko-ďaleko pri nich nikto nebol. Dvojica zavŕšila večer spoločným odchodom z párty.

Romanca Judínyová a Gotti

Markizácka moderátorka a fotograf sa poznajú už dlhé roky. Zhruba v lete 2008 sa dali dokopy ako partneri. Takmer po roku sa však v ich vzťahu začali ukazovať prvé komplikácie. Problémom bola Gottiho žiarlivosť.  

Nasledoval búrlivý rozchod a približne na 12 mesiacov sa dvojica vzájomne odmlčala. V apríli tohto roka sa však podľa našich informácii začali bývali milenci opäť tajne stretávať. V súčasnosti všetko nasvedčuje tomu, že Erika a Mário sa snažia obnoviť ich vzťah. Štvrtkový večer totiž nebol jediný, ktorý plavovláska v Gottiho spoločnosti strávila. Uvidíme, či im to tentokrát vyjde.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu