Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vojna Judínyovej a Hablovičovej: Erika, na ten flek zabudni!

Judínyová vs. Hablovičová Zobraziť galériu (6)
Judínyová vs. Hablovičová

BRATISLAVA – Zopakuje sa história?! Len prednedávnom sa v médiách objavila informácia, že odstupujúcu riaditeľku súťaže krásy Miss Slovensko - Luciu Hablovičovú (32), by na jej poste mala vystriedať Erika Judínyová (38). Táto správa oživila medzi dámami staré spory.

Nebolo by to prvýkrát! Pred piatimi rokmi podala Lucia markizácky mikrofón do rúk práve Erike, z ktorej sa stala nová moderátorka Smotánky. Zopakuje sa táto situácia aj pri Miss Slovensko? Objavili sa totiž špekulácie, že by mala na poste riaditeľky nahradiť Hablovičovú práve plavovláska.

Podľa našich informácií však úradujúca šéfka súťaže vystupovala ostro proti tejto prípadnej zmene. „Ide o manažérsku pozíciu. Daná osoba by mala byť zorientovaná v tomto smere a aj v televíznom prostredí. Ideálne sú skúsenosti na pozícii dramaturga,“ vymenovala požiadavky na svojho nástupcu Lucia. Eriku pritom ako možnú nasledovníčku vyšachovala slovami: „Informácie, ktoré sa týkajú jej, sa nezakladajú na pravde. Zatiaľ nie je nikto konkrétny.“ 

Keď sme chceli od Hablovičovej vedieť, či by bola podľa nej Judínyová dobrou kandidátkou, neodpovedala. Príčinou, prečo v tejto veci mlčala, by mohol byť aj konflikt z minulosti. Tmavovláska kedysi dramaturgicky dohliadala na chod Smotánky a prekážal jej Erikin bulvárnejší prístup k relácii. Od programu dala preto ruky preč. Krásky sa nerozišli v najlepšom a následky sporu zrejme trvajú dodnes.

Samotná Erika má v súvislosti s témou jej prípadného obsadenia na post šéfky jasno. Ponuke by dala košom. „So svojou prácou som absolútne spokojná. Nemám žiaden dôvod to meniť,“ povedala rozhodne. Jej obsadenie na spomínaný flek by však nemuselo byť zlým krokom. Už niekoľko rokov je totiž úspešnou tvárou Smotánky, ktorej drží stabilné čísla sledovanosti. Nemá na konte žiadne škandály, pochádza z váženej lekárskej rodiny a v mediálnej brandži má mnoho kontaktov. Práve tie by mohla využiť v prospech projektu Miss Slovensko. Dokonca v minulosti jednu súťaž Miss vyhrala - stala sa najkrajšou vysokoškoláčkou na Slovensku. Nechajme sa prekvapiť, ako to nakoniec celé dopadne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu