Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Judínyovej priznanie: Nohavičky mi kupuje chlap!

Erika Judínyová. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová.

BRATISLAVA - Kašle na bielizeň! O Erike Judínyovej (38) je známe, že podprsenky nenosí. Topky.sk však zistili, že moderátorka príliš nerieši ani svoje nohavičky. Síce si ich oblieka, ale kupovanie tohto intímneho kúsku oblečenia prenecháva istému mužovi!

Moderátorka Erika Judínyová si potrpí na pomerne vyzývavé outfity. Preto by mohla bez problémov zapadnúť medzi štvoricu známych predstaviteliek kultového seriálu Sex v meste. Práve na premiére druhej časti filmového spracovania tohto seriálu sme totiž blondínku stretli a vyspovedali.

Zaujímalo nás, či je fanatičkou do módy a či rada rozširuje svoj šatník o nové kúsky oblečenia. „Nakupujem najmä vtedy, keď vycestujem niekam do zahraničia. Momentálne to ale rieši môj stylista. Donesie mi veci a čo sa mi páči, za to mu dám peniaze. To je moje nakupovanie,“ prezradila Erika.

Zdá sa teda, že v obchodoch veľa času netrávi. Zarážajúce však je, že aj výber takého intímneho kusu bielizne, akým sú nohavičky, necháva moderátorka na svojho poradcu. „Ja si už ani spodnú bielizeň nechodím nakupovať. Ako som povedala, má to na starosti môj stylista. Absolútne všetko,“ priznala pre TOPKY TV Erika.

S nákupnou maniačkou Carrie z filmu toho zjavne nemá veľa spoločného. Ku ktorej postave by sa teda Judínyová prirovnala? „Ani k jednej. Určite nie k tej Samanthe. Tá je taká voľná, čo sa sexu a podobných záležitosti týka. Nie, že by som bola proti sexu, ale som proti takému voľnému spôsobu života. Vnútorne to absolútne odmietam. Nikdy som taká nebola,“ tvrdila blondínka, ktorá meno svojho pána Božského nechcela prezradiť. „Ja by som sa zdržala komentárov v tomto smere, lebo vždy to skončí prúserom,“ uzavrela moderátorka.

Sledujte TOPKY TV: Judínyová o svojom (ne)nakupovaní!



Erika Judínyová na premiére filmi Sex v Meste


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu