Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Toto telo všetci závidia Orlandovi: Sexi Miranda sa ukázala nahá!

Nahá Miranda Kerr Zobraziť galériu (8)
Nahá Miranda Kerr

NEW YORK - Hoci ju milióny obdivovateľov ženskej krásy poznajú ako dokonalý vešiak na spodnú bielizeň, Miranda Kerr (26) pred objektívom občas urobí pikantnú výnimku. Úplne vyzlečená zdobí ďalšiu reklamnú kampaň a jej prirodzený sexepíl aj tentoraz vyráža dych!

Útla Austrálčanka sa vo svete šoubiznisu stala známou predovšetkým ako jeden z anjelov výrobcu luxusnej bielizne, ktorý na trhu vystupuje pod značkou Victoria's Secret. Výnimočne však Miranda odhodí zábrany a pri fotení dopraje svojim fanúšikom pohľad na dokonalé krivky v Evinom rúchu. Jej jedinou podmienkou je, aby výsledok nepôsobil vulgárne - fotografie sa totiž zakaždým pýšia vkusom a iba jemným nádychom erotiky.

V podobnom duchu sa nesie aj čiernobiely záber, ktorý predstavuje ústredný motív reklamy na kozmetický rad starostlivosti o pleť značky Kora. Aj keď modelka pózuje bez jediného kúska oblečenia, taktická poloha nohy a ruky nechala vyniknúť len jej krásnym črtám tváre a malému zadočku.

Toto telo všetci závidia
Zobraziť galériu (8)

Miranda si slušnú pozornosť v brandži nezaobstarala len svojím pekne tvarovaným telom. Už dva roky totiž tvorí pár s hollywoodskym hercom Orlandom Bloomom, po boku ktorého sa pravidelne objavuje v spoločnosti pri príležitosti filmových premiér a odovzdávaní prestížnych cien. Orlando je s prácou svojej polovičky zmierený a svoj poklad si stráži ako oko v hlave. V súčasnosti mu spomedzi kolegov robí konkurenciu iba George Clooney, ktorému sa podarilo uloviť taliansku krásavicu Elisabettu Canalis.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu