Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Kontroverzná Lady Gaga: Patrí k najvplyvnejším ľuďom planéty!

Kontroverzná Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Kontroverzná Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Medzi celebritami, ktoré podľa rebríčka amerického časopisu Time "najviac ovplyvňujú svet", figuruje aj Lady Gaga. Excentrická popová hviezda je podľa speváčky a skladateľky Cyndi Lauper, ktorá pre Time napísala jej hodnotenie, "inšpiráciou pre iných umelcov".

Do zoznamu sa dostal tiež britský komik Ricky Gervais, ktorý v januári moderoval udeľovanie filmových a televíznych cien Zlatý glóbus. Na zoznam najvplyvnejších ľudí sa dostali aj oscarová herečka Sandra Bullock, podnikateľ a producent Simon Cowell, ktorého naň zaradili za "nezmazateľný vplyv na globálnu popkultúru", hviezda filmových adaptácií ságy Twilight Robert Pattinson, country hviezda Taylor Swift, hudobníci Prince a Sir Elton John, herci Ashton Kutcher a Neil Patrick Harris, či hviezda talkšou Oprah Winfrey (56).

Moderátorka, producentka a filantropka sa v zozname objavuje každoročne už od jeho vzniku pred siedmimi rokmi. V rebríčku nechýba ani prvá žena, ktorá získala Oscara za réžiu Kathryn Bigelow, a jej bývalý manžel - režisér, scenárista a producent James Cameron. Zoznam najvplyvnejších ľudí sveta podľa časopisu Time obsahuje aj kategórie lídrov, hrdinov a mysliteľov. Informácie zverejnil spravodajský portál news.bbc.co.uk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu